do. nov 14th, 2019

Duinoord

Duinoord

Alles voor 1 prijs: dat is Duinoord
De entree van een pretpark kost meestal aardig wat. Ga je dan ook nog lunchen, koffie drinken of dineren in een van de restaurantjes, dan lopen de kosten vaak erg op. Het voordeel van Duinoord is dat al het eten en drinken bij de entreeprijs inbegrepen is. Je kunt ook nog besparen op de entreeprijs door iets korter of op een minder populaire dag naar het pretpark te gaan.

Wat is er te doen in Duinoord?

Pretpark Duinoord
Bron: https://www.duinoord.nl/
 • Onbeperkt eten en drinken
  Ga je al vroeg naar Duinoord, dan kun je de dag hier beginnen met een ontbijt. Kom je wat later, neem dan een lekker bakje koffie met een gebakje erbij. Indien je dat wenst, is er zelfs slagroom beschikbaar. Voor de kinderen is er van alles te eten en te snoepen. Ook gezonde alternatieven zijn mogelijk. Sluit de dag af met patatjes, pizza, pannenkoekjes, brood of een gezonde salade.
 • Klimbos
  De meeste bezoekers komen vooral naar Duinoord voor het klimbos. Er zijn verschillende parcoursen die oplopen in moeilijkheidsgraad. Kinderen die nog te klein zijn, kunnen alvast oefenen naast het klimbos. Ze doen hier dezelfde activiteiten als in het klimbos zelf, maar dan laag bij de grond. Voordat je begint met klimmen, krijg je eerst uitgebreide instructies. Alles gericht op de veiligheid. Heb je 2 banen geklommen, dan moet je even stoppen. Wel net zo eerlijk voor de andere klimmers. Blijf je een lange dag, dan is het mogelijk om alle parcoursen te halen.
 • Speeltuin
  Naast het restaurant bevindt zich een grote speeltuin. Er is van alles te doen voor jonge kinderen, maar ook grote kinderen kunnen springen, quad rijden of klimmen.
 • Lasergamen
  Na een tijdje in de wachtrij te hebben gestaan, krijg je uitleg over het spel lasergamen. In een stukje bos beschiet je je vijanden en verstop je jezelf wanneer ze jou dreigen te raken.

Duinoord op de kaart:

Meer pretparken.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig en/of leuk om te lezen? Deel dit dan op social media. Op deze manier kunnen wij het artikel nog beter maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *