wo. okt 16th, 2019

Ecomare drukte

Ecomare drukte

De wereld van vissen, vogels en zeehonden. Die ontdek je bij Ecomare. Een educatief en gezellig uitje voor het hele gezin. Kinderen worden bij veel activiteiten betrokken en daarom is dit bezoekje het leukst wanneer het niet al te druk is. Dan is de kans het grootst dat ook jouw kinderen aan de beurt komen. En als er rijendik kinderen bij de zeehonden staan, dan zie je gewoon niet zoveel. Wanneer valt het mee met de drukte bij Ecomare? Of wanneer kun je beter niet gaan als je drukte wilt vermijden?

Wanneer is het druk in Ecomare?

Drukte in Ecomare
Bron: https://www.ecomare.nl/plan/

Schoolvakanties; dilemma

In de schoolvakanties hebben jullie misschien ook de meeste tijd om een pretpark te bezoeken. Aan de ene kant is Ecomare juist in een vakantie extra aantrekkelijk. In deze periodes zijn er de meeste activiteiten en worden er leuke extraatjes georganiseerd. Aan de andere kant is er natuurlijk wel een grote kans op veel meer drukte. Dat is dan net de afweging die je maakt. Koop in ieder geval de tickets online, dat bespaart je in ieder geval een lange wachtrij bij de kassa.

Raadpleeg de kalender van Ecomare

Ecomare organiseert regelmatig interessante activiteiten. Op zulke dagen is het park extra aantrekkelijk. Uiteraard trekken extraatjes ook meer bezoekers. Wil je dit liever voorkomen, kijk dan van te voren op de website van Ecomare. Je vindt daar een kalender waarop alle activiteiten vermeld staan. Aan jou dan de keus of je juist wel of niet op zo’n dag naar het pretpark gaat.

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=SUZdrGG80XA)

Ga op een doordeweekse dag

Ben je niet gebonden aan het weekend of aan schoolvakanties, ga dan zeker eens doordeweeks naar Ecomare. Vaak is het dan heel rustig en kun je op je gemak alle dieren bekijken. De verzorgers hebben dan ook meer tijd om je te woord te staan. Vind je het echt heel belangrijk dat het niet te druk is, bel dan van te voren naar Ecomare. De medewerkers kunnen je dan ook zeker meer vertellen over de te verwachten drukte.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *