wo. okt 16th, 2019

Ecomare prijzen

Welkom in de wereld van de Noord-, en Waddenzee! Bij Ecomare maak je kennis met de dieren die in dit leefgebied voorkomen en dit zijn er meer dan je misschien denkt. Zo ontmoet je bijvoorbeeld de enorme Jan-van-genten die een spanwijdte kunnen hebben van bijna twee meter. Ook vind je hier de kleine tandwalvis die je ook in de Nederlandse wateren tegenkomt: de bruinvis. Deze bijzondere diertjes kan je vanachter het glas voorbij zien scheuren, een unieke beleving in Europa!

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=vFdEHlQ0_jk)

De opvang en rehabilitatie
Ecomare zorgt niet alleen voor een leuke gelegenheid voor een dagje uit, maar het is ook nog eens een opvang. Jonge, zieke en verzwakte zeehonden worden hier opgevangen met het doel ze weer uit te zetten wanneer ze hier klaar voor zijn. Vanachter het glas kan je meekijken hoe deze dieren verzorgd worden. Sommigen kunnen helaas niet meer uitgezet worden, omdat ze zichzelf niet kunnen redden in de natuur. Deze zeehonden blijven op Ecomare wonen, waar ze de rest van hun leven heel erg goed verzorgd worden. Ook de bruinvissen die op dit park rondzwemmen zijn opgevangen, door Stichting SOS Dolfijn.

Exposities
Naast alle dieren die je op dit park kan ontmoeten, kan je ook de expositie waddenstad en de expositie leven op een eiland bezoeken. Hier zie je reusachtige walvisskeletten en opgezette vogels. Na het bezoeken van deze expositie weet jij als expert precies welke diersoorten in het waddengebied voorkomen.

De prijzen van Ecomare.

Ecomare prijzen
Bron: https://www.ecomare.nl/plan/praktische-informatie/

Toegangsprijzen
volwassenen: 13 euro
kinderen 4 t/m 13 jaar: 9 euro
Texelaars: gratis!

Indien je Ecomare bezoekt met een groep, klas of organisatie, kan het zijn dat er kortingsregelingen gelden. Controleer dit van tevoren. Een leuk extraatje is dat je voor 1 euro een audiotour kan huren bij de receptie. Deze is verkrijgbaar in zes verschillende talen.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *