zo. okt 20th, 2019

Ecomare tickets

Ecomare tickets

Binnenkort een weekendje naar Texel? Misschien staat er dan ook wel een bezoek aan Ecomare op het programma. Het is slim om je tickets alvast vooraf online te bestellen, want daarmee bespaar je geld en tijd. Je kunt het ticket uitprinten, maar het is nog eenvoudiger om de barcode bij te entree te laten scannen vanaf je smartphone of tablet. Kaartjes die je online koopt staan bovendien niet op datum, zodat je ook later nog kunt beslissen wanneer je Ecomare precies bezoekt. Lees hieronder meer over de tickets/toegangskaarten voor Ecomare.

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=9VyWjRDlgyk#action=share)

De ticketprijzen van Ecomare.

Tickets Ecomare
Bron: https://www.ecomare.nl/plan/tickets/

Tarieven Ecomare
Aan de kassa van Ecomare betaal je €9,- voor een kinderkaartje (4 t/m 13 jaar) en €13,- voor volwassenen. Wie online bestelt krijgt een kleine korting van 5% op de tickets:

  • Kinderen: €8,55
  • Volwassenen: €12,35

Voor kinderen jonger dan 4 jaar is de toegang tot Ecomare gratis.

Groepstarieven
Niet iedereen is het voordeligst uit door kaartjes online te bestellen. Wanneer je bijvoorbeeld met een groep (minstens 15 personen) naar Ecomare komt, kun je beter je tickets aan de kassa kopen. Alleen hier kun je namelijk gebruikmaken van het speciale groepstarief. Groepen vanaf 15 personen krijgen 15% korting per persoon, terwijl groepen vanaf 40 personen het kindertarief van €9,- betalen.

Scholen
Gezellig een dagje met de klas naar Ecomare? Ook schoolgroepen krijgen korting en betalen slechts €7,25 per persoon (leerlingen en begeleiders). Bovendien kun je gratis een introductie voor de groep boeken, zodat de leerlingen beter begrijpen wat er in het museum te zien is. Lekker met de kinderen naar buiten? Voor €140,- voor de hele groep (max. 30 leerlingen) boek je het buitenprogramma.

Nog meer korting
Ben je jeugdlid van het WNF of Kids for Animals? Dan krijg je gratis toegang tot Ecomare. Met een CJP-pas, StayOkay-card, lidmaatschapskaart van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer Buitenpas of Landschap Noord-Holland Natuurpas krijg je 10% korting. Al deze kaarten met korting zijn enkel aan de kassa verkrijgbaar.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel interessant? Deel dit dan op social media, op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met Ecomare tickets nog beter maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *