Efteling zakelijk
Efteling zakelijk

Efteling zakelijk

De Efteling is alleen bedoeld voor een dagje avontuur, veel lol en gezelligheid? Zeker niet, ook voor zakelijke evenementen kun je terecht bij de Efteling. Lees hieronder verder over de zakelijke mogelijkheden bij de Efteling, denk aan vergaderingen, events en meer.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Zakelijk (bedrijven) en de Efteling;

Zakelijk Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/meetings-en-events

Vergadering?

Wat zijn de voordelen van vergaderen bij de Efteling?

  • Een unieke beleving en een inspirerende omgeving.
  • Er zijn kleine zalen beschikbaar voor een intieme meeting van maximaal 20 personen, maar ook grote zalen voor een grote groep mensen.
  • Het Efteling Hotel heeft 5 luxe zalen. Handig is dat je dit direct kunt combineren met een of meerdere overnachtingen in het hotel.
  • Er zijn 10 verschillende locaties waaruit je kunt kiezen. Wat denk je van een multifunctionele vergaderruimte in attractie Droomvlucht? Besluiten zijn waarschijnlijk nog nooit zo snel genomen als tijdens deze vergadering.
  • Er zijn veel verschillende arrangementen te boeken.

Teambuilding in de Efteling.

Niet alleen vergaderen is van belang voor een bedrijf of onderneming, maar soms is er ook tijd nodig voor teambuilding. Dit kan goed tijdens een heisessie. Het grote voordeel van de locatie bij de Efteling is dat de omgeving zo natuurlijk is. Zo kunnen jullie je helemaal terugtrekken met elkaar als collega’s en je concentreren op wat nodig is.

Welke nieuwe plannen worden er bedacht tijdens een ontspannen en inspirerende heisessie? Bosrijk heeft alles in huis om dit voor jullie allemaal tot een groot succes te maken.

Congreslocaties in de Efteling

Het voordeel van de Efteling als congresslocatie is dat de opkomst in ieder geval hoog is. Daarnaast is de kans groot dat het congres zijn sporen achterlaat. Dit wordt waarschijnlijk een bijzondere ervaring voor de deelnemers en blijft daarom lang in de herinnering. Er zijn veel zalen te huur.

Combineer het congres gerust met het bezoeken van een aantal attracties. Overnachten is geen enkel probleem, want er zijn veel accommodaties in deze omgeving te boeken. Denk hierbij aan het hotel of het vakantiepark bij de Efteling. Ook accommodaties voor grotere groepen zijn mogelijk.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.