Drukte in Familiepretpark De Waarbeek

Familiepretpark De Waarbeek drukte

Ga een dagje uit met de kinderen naar attractiepark Waarbeek. Het ideale park voor het jonge gezin. Wanneer is het druk?
Heb je kinderen in de basisschoolleeftijd en wil je samen gezellig een dagje uit naar een attractiepark? Als je in de provincie Overijssel woont, dan is attractiepark de Waarbeek in Hengelo in ieder geval een aanrader. Al meer dan negentig jaar biedt dit park veel plezier aan kinderen in de leeftijd van 2-12 jaar. Ook kozen en kiezen veel scholen ervoor om hier met hun leerlingen naar toe te gaan voor een gezellig en vrolijk schoolreisje. De Waarbeek wordt door veel bezoekers gezien als een overzichtelijk, veilig en daarom ideaal attractiepark voor een ontspannen dagje voor jonge gezinnen. En natuurlijk ook voor de opa’s en oma’s, die hier heerlijk met hun kleinkinderen kunnen genieten. Lees hieronder meer over het familiepretpark de Waarbeek de drukte.

Drukte & Familiepretpark De Waarbeek.

Familiepretpark de Waarbeek drukte
Bron: https://www.pretparkennederland.nl/familiepretpark-de-waarbeek-drukte/
 • Nostalgie
  De Waarbeek zorgt voor een lekker nostalgisch gevoel bij de ouders? Veel van de attracties die er vroeger waren, zijn er nu nog steeds. Jouw kinderen genieten nu net zo hard als jij vroeger!
 • Rodelbaan
  De achtbaan een rodelbaan heet omdat, toen deze door de oprichters van de Waarbeek gemaakt werd, er nog helemaal geen achtbanen bestonden? Het is de oudste achtbaan van Nederland en misschien wel van de wereld!
 • Lekker eten
  Je ook heerlijk pannenkoeken en allerlei andere dingen zoals patat kan eten bij de Waarbeek, maar ook gerust je eigen eten mee mag nemen?
 • Rustig genieten
  De Waarbeek kan je niet vergelijken met de grote attractieparken die er in Nederland zijn. En dat moet je ook niet willen. Juist als je houdt van overzichtelijkheid en niet teveel drukte, ben je hier aan het goede adres. Je kinderen genieten van al die nostalgische attracties. Ze racen in botsautootjes, varen in bootjes, beklimmen het klimparcours, springen op trampolines en gaan heerlijk in de rode achtbaan. De Waarbeek biedt een heerlijk dagje uit voor jong en oud.

Het pretpark op de kaart.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Was het druk toen jij er was?

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *