zo. nov 17th, 2019

Familiepretpark De Waarbeek openingstijden

Familiepretpark De Waarbeek openingstijden

Familiepretpark De Waarbeek is een gezellige plek. Heerlijk ongedwongen en met een gezellige uitstraling. Meer dan genoeg plezier en spanning voor jong en oud. Het is leuk om te bedenken dat dit park ooit, zo’n 93 jaar geleden, is begonnen als een kleine theetuin. Dat kun je je nu niet meer voorstellen als je over de paden slentert. Lees hieronder meer over de openingstijden van het pretpark.

Veelzijdige attracties

Geen mens is hetzelfde en daarom is het prettig als een pretpark veel verschillende attracties heeft. Mensen die het graag een beetje rustig houden stappen in de spoortrein en is het voor jou niet snel spannend genoeg dan kies je voor het reuzenrad. Of wanneer je het geen probleem vindt om nat te worden, neem dan plaats in een holle boomstam en trotseer de onstuimige rivier. Helemaal zin om een dagje De Waarbeek te plannen? Let dan even goed op de openingstijden. Het is jammer als je voor niks een hele reis maakt.

De openingstijden van het pretpark.

Openingstijden Familiepretpark De Waarbeek
Bron: https://www.pretparkennederland.nl/familiepretpark-de-waarbeek-openingstijden/

Een aantal handige weetjes over de openingstijden van familiepretpark De Waarbeek:

  • Op de website van het attractiepark zie je per dag, week en maand wat de exacte openingstijden zijn. Ben je visueel ingesteld, let dan vooral op de kleuren. Door middel van groene, paarse, gele en oranje blokjes is op een handige kalender aangegeven welke openingstijden op een bepaalde dag gelden.
  • Van november tot maart is het pretpark in ieder geval gesloten. Dus wil je De Waarbeek bezoeken, dan moet je dit plannen ergens tussen april en oktober. In deze maanden heb je ook de grootste kans op mooi weer en dat is net zo prettig tijdens een dagje familiepretpark.
  • Er zijn weekenden en weken waarop het park niet geopend is. Ook in het hoogseizoen kan dit voorkomen. Check dus goed de website met de agenda voordat je richting Hengelo rijdt.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan met anderen op social media. Wij wensen je heel veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *