Pretparken Friesland

Heeft de provincie Friesland ook pretparken? Zeker weten! Er is hier niet alleen water, maar er is zeker ook van alles te vinden voor mensen die houden van spannende attracties. Lees hieronder meer over de pretparken welke zich in Friesland bevinden.

Populaire pretparken / attractieparken in Friesland.

  • Attractiepark Duinen Zathe

Dit familiepark is te vinden in Appelscha. De doelgroep is vooral iets kleinere kinderen. Die kunnen hier bijvoorbeeld zo vaak als ze willen plaatsnemen in een botsauto. Voor jonge kinderen is vaak zo’n attractie al genoeg. Uiteraard is er meer te beleven in dit pretpark in Friesland. Hoe kan het ook anders in deze provincie? Natuurlijk zijn er niet alleen botsauto’s, maar ook botsbootjes.

Een handdoek en droge kleren zijn in dit geval wel handig. The London City Coaster is voor grotere jongens en meiden die wel van een spannende achtbaan houden. Over de kop ga je nog net niet, maar een avontuur is het zeker. Het is de vraag of je nog recht op je benen staat als je uitstapt. Bij de Super Nova ga je zeker weten wel over de kop. Durf jij het aan?

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=XJiuYGhoA54)

Meer informatie over het kopen van tickets: https://www.pretparkennederland.nl/duinen-zathe-tickets/

  • Sybrandy’s Speelpark
Sybrandy’s Speelpark
(Bron: https://www.sybrandys.nl/)

Voor dit pretpark moet je in Oudemirdum wezen. Handig is dat deze speelplaats ook heel goed te bereiken is met het Openbaar Vervoer. Kinderen onder de 3 jaar vinden hier weinig, maar oudere kinderen des te meer. Zeker tot een leeftijd van 13, 14 jaar is dit pretpark een absolute aanrader.

Ga je het liefst over de kop, neem dan plaats in de Luna. Jij beleeft je avonturen het liefst in en op het water? Kies dan voor de Wave Rider. Je bepaalt zelf hoe hard en snel je draait.

Er zijn veel activiteiten te beleven op en in het water. Anders zou Friesland Friesland niet zijn. Bij de Sky Dive duik je bijvoorbeeld vanaf 6 meter omlaag. Houden jullie wel van lekker griezelen? Sla in dat geval dan zeker het spookhuis niet over.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties