wo. dec 11th, 2019

Fright Night Walibi 2019

Fright Night Walibi 2019

Je loopt door Walibi en ziet de achtbanen boven alles uitsteken. Een spookachtig muziekje klinkt uit de boxen en de bezoekers dragen Halloween accessoires. Tot nu toe gaat het eigenlijk nog allemaal prima en vind je het nog gezellig. Dan springt er plotseling een monster met een kettingzaag uit de bosjes. Er stijgt rook op rond het figuur en even kan je niet meer zien waar hij staat. Tot je opspringt van schrik, het monster is namelijk naast je gaan staan en staat hard te lachen. Halloween is niet alleen meer gezellig, maar ook super spannend. Lees hieronder meer over Fright Night Walibi 2019.

Fright Night Walibi 2019.

Fright Night Walibi 2019 - 1
Bron: https://www.walibi.nl/nl/events/halloween-fright-nights
  • Haunted Houses en Scare Zones

Het Halloween feest van Walibi trekt jaarlijks weer duizenden bezoekers. Met Halloween is het park opgedeeld in verschillende scare zones, waar je verschillende enge figuren treft. Elk jaar is clown Eddie het hoofdfiguur van Halloween. Niet zo gek ook als je zijn angstaanjagende uiterlijk ziet. Naast de scare zones en de attracties, staan er in het park verschillende Haunted Houses. Deze (echt enge) spookhuizen veranderen elk jaar, maar in 2018 waren de volgende huizen te bezoeken:

  • Haunted Hollidays. In dit huis worden de feestdagen omgetoverd tot de engste scenario’s. Na een bezoek aan dit huis zal jouw kerst nooit meer hetzelfde zijn.
  • Psychoshock. Het verhaal van dit spookhuis is gebaseerd op een gekke professor die op zoek is naar een nieuw proefpersoon. Zorg dus dat je uit zijn handen blijft.
  • The Villa. In dit huis worden de aller bekendste horrorfilms uitgebeeld. Hoewel de films al eng zijn, is het meemaken van de films natuurlijk nog veel enger.
  • Jefferson Manor. Het verhaal van dit spookhuis is een echte klassieker. Je bezoekt namelijk een bezeten landhuis.
  • The clinic. In The Clinic val je in handen van een gekke dokter. Wat er in het huis precies gebeurt is een geheim. Dat het heel erg eng is, is zeker.

Een impressie uit 2013.

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=6MCiI3mnuYs)

Correcties, vragen, opmerkingen of wil je iets toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan met anderen op social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *