wo. nov 13th, 2019

Goedkoop naar Disneyland Parijs

Goedkoop naar Disneyland Parijs

Een dagje naar Disneyland Parijs? Dat is een kinderdroom voor jong en oud. Dit magische pretpark in de buurt van Parijs is helemaal in het thema van Disney. Waan je in een wonderwereld waar al jouw favoriete Disney-figuren tot leven komen. Een dagje naar Disneyland Parijs hoeft helemaal niet duur te zijn. Lees gauw verder hoe je goedkoop naar Disneyland Parijs kunt gaan.

Goedkoop naar Disneyland Parijs, met korting.

Disneyland Parijs goedkoop
Bron: https://www.disneylandparis.com/nl-nl/

Het duurste aan een dagje Disneyland Parijs zijn de entreekaarten. Wanneer je met een gezin met twee kinderen naar Disneyland Parijs gaat ben je al zo meer dan een paar honderd euro kwijt aan entreekaarten. Gelukkig hoef je helemaal niet de hoofdprijs te betalen. Via de officiële website van Disneyland Parijs kun je kaarten met korting aanschaffen. Zo zijn er bijvoorbeeld seizoen kortingen of combi-deals. Het is bijvoorbeeld een stuk voordeliger om overnachting en tickets via een combi-deal te kopen. Ook kun je via kortingssites unieke kortingscodes ontvangen waarmee je extra voordelig jouw Disneyland Parijs entreekaarten kunt aanschaffen.

Een goede manier om goedkoop naar Disneyland Parijs te gaan, is door tickets over te kopen. Online kun je altijd wel tweedehands tickets vinden. Je betaalt dan een stuk minder voor de kaarten. Let er wel op dat dit niet officiële verkooppunten zijn en wees voorzichtig bij deze online aankopen.

Veilingsites voor het kopen van tickets.

Een andere manier om voordelig uit te zijn, is door veilingsites in de gaten te houden. Vakantie veilingsites kunnen entreekaarten of entreekaarten inclusief overnachting veilen. Je kunt meedoen met deze veilingen en zo extra voordelig naar Disneyland Parijs. Je bepaalt zelf wat je ervoor over hebt en ben je hoogste bieder? Dan kun je voor jouw eigen gekozen bedrag naar Disneyland Parijs.

Laat jouw dromen en die van jouw kinderen uitkomen en geniet van een reis naar Disneyland Parijs. Met een beetje online speurwerk kun je heel wat geld besparen op de aanschaf van Disneyland Parijs entreekaarten.

Disneyland Parijs op de kaart:

Nog een mooi filmpje:

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan met anderen op social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *