Halloween Fright Night
Halloween Fright Night

Halloween Fright Night

Walibi Holland staat ieder jaar in oktober in het teken van Halloween, want dan is er in het weekend de Halloween Fright Nights. Er lopen enge figuren zoals de welbekende Eddie de Clown rond, die je de stuipen op het lijf proberen te jagen. In totaal zijn er zo’n 250 acteurs die verkleed zijn, dus als je even niet oplet, dan kunnen ze uit onverwachte hoek ineens op je afkomen en zul je flink schrikken. En als je durft, kun je de haunted houses bezoeken, een soort spookhuis waar je doorheen kunt lopen. Als je dus van horror houdt, dan kun je je geluk niet op tijdens dit evenement!

Halloween Fright Nights (Walibi), niet voor tere zieltjes

Halloween Fright Night - 1
Bron: https://www.walibi.nl/frightnights/nl

Walibi Holland is tijdens de Halloween Fright Nights overdag geopend zoals normaal, maar vanaf 18 uur tovert het amusementspark zich om tot een horror evenement.

Scare Zones?

Je kunt langs allerlei zogenoemde Scare Zones lopen, dit zijn gethematiseerde gebieden zoals de Quarantine waar enge zombies alles te lijken hebben overgenomen. Acteurs verkleed als zombies komen ineens van alle hoeken op je af en zullen achter je aan rennen en je bang proberen te maken! Andere Scare Zones zijn: Eddie’s Area, Things, Pirate’s Cove, Campsite of Carnage & Firepit, Twisted Hellfire en Game Over.

Verder zijn er zes haunted houses die je kunt bezoeken tijdens de Halloween Fright Nights:

  • Below
  • Jefferson Manor
  • Psychoshock
  • The Clinic
  • The Villa
  • Haunted Holidays II

Naast de Scare Zones en haunted houses, kun je ook een aantal shows zien. Zo heeft Eddie de Clown zijn eigen show: Eddie’s Roast Show. In deze show laat Eddie de Clown het lot besluiten wat er met zijn slachtoffers gebeurt. Voor de haunted houses moet je trouwens een apart ticket kopen, naast het toegangsticket voor het park zelf.

De toegangstickets voor de haunted houses kun je alleen online bestellen. De Scare Zones en de shows kun je wel gewoon bezoeken zonder extra ticket.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan met anderen op social media. Zo kunnen wij het artikel beter gaan maken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties