Hellendoorn aanbieding
Hellendoorn aanbieding

Hellendoorn aanbieding

Een plezierige en avontuurlijk dag voor de hele familie. Met korting naar Hellendoorn? Een bezoek aan pretpark Hellendoorn is een avontuur om nooit meer te vergeten! Voor de hele familie zijn er in Hellendoorn tal van attracties, evenementen en shows. Zodat iedereen een plezierige dag beleeft. Kom hieronder meer te weten over de aanbiedingen/kortingen die er eventueel zouden kunnen zijn bij Hellendoorn.

Attracties en aanbiedingen bij Hellendoorn.

Aanbieding Hellendoorn
Bron: https://www.avonturenpark.nl/nl/pretpark/tickets/entreeprijzen-hellendoorn

Hellendoorn biedt naast stoere attracties voor waaghalzen en liefhebbers van spanning, ook toffe speeltuinen, speeltoestellen en draaimolens – zoals de Dombomolen en Zwanenmolen – voor jongere kinderen en het speelpark Dreumesland voor de allerkleinsten.

Unieke shows in Hellendoorn

Verder vind je in Hellendoorn uiteenlopende evenementen en tal van interessante shows. Tot de grootste en bekendste avonturen die in Hellendoorn mee te maken zijn, behoren in elk geval zeker de volgende attracties:

  • Het Drakennest – Ga de uitdaging aan met deze spiksplinternieuwe attractie. In 2017 werd het Drankennest geopend, een unieke attractie in Nederland waarbij je moet zien te overleven op een draaiende schijf. Als je goed je bet doet, kun jij Hellendra, een gewetenloze en kwaadaardige draak, verslaan!
  • Rioolrat – Deze achtbaan maakt een blijvende indruk op je als je eenmaal een ritje bent mee geweest. Rioolratten zijn snel en slim, en zeker de Rioolrat die je in Hellendoorn kunt ervaren. Wees wel gewaarschuwd: de Rioolrat is erg verslavend!
  • Aquaventura Slidepark – dit gave outdoor zwemparadijs biedt met zijn enorme oppervlakte van 5000 m2 maar liefst elf supergave en spectaculaire waterglijbanen. Neem bij lekker weer dus zeker jouw zwemkleding mee naar Hellendoorn!

Heb jij echt lef of wil je indruk maken op anderen? Pak dan zeker de attractie Montezuma’s Revenge mee. Hang op de kop, voel de gewichtsloosheid en draai de gekste rondjes!

Hellendoorn betekent fun en ontspanning

Kortingen Hellendoorn
Bron: https://www.pretparkennederland.nl/hellendoorn-aanbieding/

Je ziet het: of je nu oud, jong, bejaard bent of je hebt kleine kinderen: voor iedereen is er in Hellendoorn, met ruim dertig attracties, meer dan genoeg te beleven. Wil je dus een dagje avontuur, spanning en ontspanning meemaken, kies dan voor Hellendoorn.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Daarnaast zijn wij benieuwd of je nog aanbiedingen gevonden hebt die je wilt delen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties