Hellendoorn adres

Hellendoorn adres

Is de Tornado ook jouw lievelingsachtbaan? Of is hij net iets te spectaculair? Gelukkig zijn er meer dan 30 attracties in Hellendoorn, dus er zit vast en zeker iets voor jou bij. Breng zeker ook een bezoek aan het Gouden Theater Paleis. Onvergetelijke avonturen beleef je hier. Maar nu eerst het adres van Hellendoorn. Hoe kom je er? Handige tips! Lees hieronder verder over het Avonturenpark Hellendoorn en het adres van het pretpark.

De adresgegevens van Hellendoorn.

Adres Helledoorn
Bron: https://www.avonturenpark.nl/nl/pretpark/vragen-contact/contact

Je vindt Hellendoorn in Overijssel. Het precieze adres is: Avonturenpark Hellendoorn Luttenbergerweg 22 7447PB. Redelijk centraal gelegen, dus prima bereikbaar vanuit het hele land.

Op de website van het pretpark

Wil je de route weten, kijk dan op de website van het attractiepark zelf. Je kunt daar je postcode invoeren en dan zie je binnen een paar seconden de route. Uiteraard wordt er gekozen voor de snelste route. De kinderen willen zo snel mogelijk naar de schommels, boten en achtbanen toch zeker?

Gebruik maken van de navigatie?

Als je zelf navigatie in de auto of op je telefoon hebt, dan zoek je waarschijnlijk niet op de website van het park naar de meest geschikte route. Wel even een tip als je de eigen navigatie gebruikt. Je kunt dan het beste ‘Avonturenpark Hellendoorn’ invoeren. Dan kom je exact op de juiste plek aan.

Ben je op een gegeven moment aangekomen bij de Tunnelweg of de Luttenbergerweg, dan wijzen de borden je verder de weg. Ook altijd leuk voor de kinderen als ze op die manier mee kunnen kijken. Let op de ANWB-wijzers. Er is anders namelijk een kansje dat je uitkomt bij het postadres in plaats van bij de ingang van het pretpark.

  • Met het openbaar vervoer

Familiepark Hellendoorn is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt eraan wat je eigen woonplaats is, maar meestal reis je naar een van de steden Zwolle, Deventer of Almelo. Hiervandaan pak je de bus en reis je rechtstreeks naar het attractiepark.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het artikel nuttig? Deel dit dan met anderen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Bob Efteling

Bob

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties