Hellendoorn drukte
Hellendoorn drukte

Hellendoorn drukte

Wil je de drukte in Hellendoorn vermijden? Ga dan niet in het weekend of tijdens de schoolvakanties naar dit pretpark. Wat zijn nog meer aandachtspuntjes wat betreft Hellendoorn drukte? Lees in dit artikel meer over de drukkere dagen en wachttijden.

Evenementen in Hellendoorn, druk?

Drukte in Hellendoorn
Bron: https://www.avonturenpark.nl/nl/pretpark/informatie

In Hellendoorn vind je ruim 30 attracties. Er zijn twee wildwaterbanen, drie achtbanen, een zweefmolen, lasergame en uiteraard nog veel meer andere attracties.

Evenementen in Hellendoorn

Daarnaast organiseert het pretpark ook regelmatig evenementen. In de vakanties en in het weekend draaien er in ieder geval shows. Een logisch gevolg hiervan is dat het dan direct iets drukker is dan normaal.

Het is dan maar net de afweging die je maakt: ga je voor de speciale evenementen en neem je de extra drukte op de koop toe of ga je op een dag zonder speciale shows en profiteer je hopelijk van kortere wachtrijen bij de attracties?

Druk in het weekend?

Drukke dagen in Hellendoorn
Bron: https://www.pretparkennederland.nl/hellendoorn-drukte/

Net als bij andere pretparken is het ook in Hellendoorn het drukst op vrijdag, zaterdag en zondag. Dan hebben simpelweg de meeste mensen tijd om naar een attractiepark te gaan.

Veel bezoekers

Ook tijdens feestdagen en schoolvakanties komen er grote aantallen mensen naar Hellendoorn. Wil je het liefst op een rustige dag naar het pretpark, kies dan uit onderstaande opties. De kans op korte wachtrijen is dan het grootst:

  • Ga op een doordeweekse dag.
  • Bezoek Hellendoorn niet op een feestdag of tijdens schoolvakanties.
  • Vermijd drukke dagen op het pretpark door niet te gaan als er speciale evenementen worden georganiseerd.
  • Ga vroeg op de dag. De meeste mensen komen pas aan het einde van de ochtend of aan het begin van de middag.
  • Kies geen dag met stralend mooi weer. Als het een beetje miezert, bewolkt is en de temperatuur is wat lager, dan is het veel minder druk in Hellendoorn.

Zoals je ziet, zijn er zeker wel dagen en momenten waarop het minder druk is. Je profiteert hiervan direct, want door minder wachttijd kun je veel meer attracties proberen.

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan met anderen op social media.

2 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties