Hellendoorn korting
Hellendoorn korting

Hellendoorn korting

De attracties van Hellendoorn breiden maar uit. Zeker in Dreumesland zijn er de laatste tijd een aantal leuke dingen bijgekomen. Erg grappig is bijvoorbeeld Bella’s Swing Paleis. Zo is Hellendoorn een leuk dagje uit voor kleine, maar zeker ook voor grote kinderen. Helemaal leuk wordt het als je ook nog met korting naar het park kunt. Dit is op verschillende manieren te realiseren. Lees hieronder verder over de kortingen bij Hellendoorn.

Waar zijn kortingen te vinden in Hellendoorn?

Korting Hellendoorn
Bron: https://www.avonturenpark.nl/nl/pretpark/seizoenspas/extra-voordelen
  • Actie van de dag

Op Actie van de dag vind je leuke deals. Uiteraard kun je hier niet elke dag voor een pretpark terecht. Het is daarom handig om je in te schrijven voor de mails. Je weet dan altijd als eerste welke actuele acties er zijn. Is Hellendoorn aan de beurt, dan heb je geluk, want dan krijg je een enorme korting op de entreeprijs.

Korting bij de ANWB?

Ben je lid van de ANWB? Kijk dan zeker even op hun website. Je ziet dan als je even zoekt dat je daar tickets kunt bestellen voor Hellendoorn. Ben je lid van de organisatie, dan scheelt dat een heel aantal euro’s. Dit kan niet in de winkel, dus je moet het echt even op de website regelen.

Facebook

Het is handig om regelmatig op de Facebook pagina van Hellendoorn te kijken. Je bent dan altijd direct op de hoogte van de nieuwste attracties en leuke activiteiten. Soms levert een kijkje op deze pagina je zelfs korting op. Er worden namelijk af en toe kortingscode ’s aangeboden.

Neem een gezinsticket en profiteer van een interessante korting.

Gaan jullie toch met het hele gezin of alle familieleden naar Hellendoorn, neem dan een gezinsticket. Je bestelt deze online en hoeft dus ook niet in de wachtrij bij de kassa te staan. Het minimaal aantal mensen is 4, dus zijn jullie maar met zijn drieën, neem dan gezellig een vriendje of vriendinnetje mee. Je bespaart op deze manier 7 euro per persoon.

Hellendoorn aanbieding
Bron: https://www.pretparkennederland.nl/hellendoorn-aanbieding/

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder doorgegeven worden. Heb je zelf een tip die je wilt delen met anderen? Dit kan ook hieronder doorgegeven worden door het formulier in te vullen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Bob Efteling

Bob

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties