Hellendoorn openingstijden
Hellendoorn openingstijden

Hellendoorn openingstijden

Wat zijn de openingstijden van Avonturenpark Hellendoorn? Al jaren is Avonturenpark Hellendoorn een begrip onder de pretparken. Naast spannende attracties voor jong en oud, kan je in Hellendoorn ook veel shows bezoeken. Daarnaast worden er regelmatig leuke evenementen gehouden in Avonturenpark Hellendoorn. Zo zie je in het gouden theater de show ‘Kareltje en Jasmijn’ en in het vernieuwde openluchttheater bezoek je een spectaculaire stuntshow.

Ben je gek op evenementen? Overweeg dan Heksendoorn of de zinderende zomeravonden. Heksendoorn is een spannend evenement in de herfst, waarbij je lekker kan griezelen. Het evenement wordt dit jaar alweer voor de 18e keer georganiseerd. De zinderende zomeravonden zijn avonden waarbij het park extra lang open is. Aan het einde van deze avonden wordt er vuurwerk afgestoken. Lees hieronder meer over de openingstijden.

Ben je een dagje Hellendoorn aan het plannen? Dan is het wel handig om wat praktische informatie over Hellendoorn op een rijtje te hebben. Hierbij een lijstje van praktische zaken.

De openingstijden en praktische zaken.

Openingstijden Hellendoorn
Bron: https://www.avonturenpark.nl/nl/pretpark/informatie/openingskalender
  • De openingstijden van het park variëren een beetje per seizoen. In de zomer is het park bijvoorbeeld langer open dan in de winter. De openingstijden liggen altijd tussen 10:00 uur in de ochtend en 17:30 in de middag. Alleen tijdens de zinderende zomeravonden is het park tot maar liefst 21:30 uur open. Kijk voordat je gaat altijd even op de website voor de actuele tijden.
  • Jouw tickets koop je gemakkelijk online. Dit scheelt weer tijd bij het park die je anders kwijt bent met in de rij staan. Een gemiddeld entreetickets kost 23,50 euro per persoon.
  • Heel handig is de regenverzekering van Avonturenpark Hellendoorn. Als er veel regen valt op de dag waar op je gepland hebt het park te bezoeken, krijg je het geld van de gekochte tickets terug. Een verzekering kost 1 euro. Kijk op de website voor alle spelregels omtrent de regenverzekering.
  • Het park is te vinden op het volgende adres: Luttenbergerweg 22, Hellendoorn. Handig om alvast paraat te hebben.

Op de kaart (adres en route)

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Dat kan door hieronder het formulier in te vullen. Delen stellen wij op prijs.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties