Hellendoorn

Wanneer je opzoek bent naar het leukste pretpark voor een dagje uit, dan moet je zeker even naar Avonturenpark Hellendoorn gaan. Het pretpark ligt in een bosrijke omgeving in het plaatsje Hellendoorn. Het pretpark ligt boven de Sallandse Heuvelrug en tussen de plaatsen Zwolle en Almelo in. Lees hieronder verder over het pretpark, de attracties, shows en meer.

Topattracties, shows en evenementen in Hellendoorn.

Pretpark Hellendoorn
Bron: https://www.avonturenpark.nl/
  • Ben je helemaal weg van achtbanen? Dan zit je bij avonturenpark Hellendoorn helemaal goed! De Tornado, de Donderstenen en de Rioolrat zijn razendsnelle achtbanen, waarbij je adrenaline snel gaat stijgen! Ben je een echte waterliefhebber? Probeer dan eens de Sungai Kalimantan, het Aquaventura Slidepark of de Wildwaterbaan.
  • Ook aan de allerkleinste is gedacht. Zo is er een draaimolen, kun je varen in een zwaan en kun je rijden in oldtimers. Ook is er een aparte speeltuin. Bij alle attracties voor jong en oud staan bordjes die aangeven hoe lang je moet zijn om in een attractie te mogen.

Verschillende shows en met een groep naar het pretpark:

  • Er zijn verschillende shows in Hellendoorn te zien, zoals de High dive stuntman. De shows vind je altijd op de website, net als de evenementen die georganiseerd worden, de entreeprijzen en de openingstijden.
  • Kom je met een groep Avonturenpark Hellendoorn bezoeken? Gezellig! Je kunt verschillende arrangementen bestellen op de website. Ook is het mogelijk om je verjaardag in Hellendoorn te vieren. Wanneer je een verjaardagsfeestje reserveert, dan krijgen jullie een entreeticket, een traktatie en een leuke uitnodigingskaart.

Ben je opzoek naar een bijzondere locatie voor een bedrijfsevenement? Ook dan kun je naar Avonturenpark Hellendoorn. Tijdens dit bedrijfsevenement is het hele park voor het bedrijf.

Je kunt kiezen uit diverse thema’s, zo kun je een bedrijfsevenement boeken in het thema Back to the 80`s, Rocky Rollercoaster Ride, The party en Halloween Adventure. Je kunt in verschillende attracties, er is muziek, er zijn hapjes en het bedrijfsevenement kan op maat gemaakt worden.

Meer informatie over pretparken.

Opmerking plaatsen, correcties en vragen kunnen hieronder geplaatst worden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties