27 januari 2020

Kinderstad tickets

Het zal je niet verbazen dat in Kinderstad alles draait om de kinderen. Dit is echt helemaal hun stad. Zij mogen doen wat ze leuk vinden. Of dat nu spannende of rustige dingen zijn, aan hen is de keus. Maar ja, hoe belangrijk de kinderen ook zijn in deze stad, er moet helaas wel betaalt worden. Hoe regel je de tickets voor dit pretpark?

Kinderstad tickets te koop bij ingang pretpark

Kinderstad tickets
(Bron: https://www.kinderstad.nl/)

Het is bij Kinderstad in Heerlen niet mogelijk om vooraf de tickets al online te kopen. Hiervoor moet je echt even in de rij bij de ingang van het pretpark gaan staan.

Prijzen tickets Kinderstad afhankelijk van leeftijd

Gaan opa en oma met de jongste kleinkinderen naar Kinderstad, dan valt de uiteindelijke prijs heel erg mee. Voor jongens en meisjes tot 2 jaar betaal je helemaal niets. Mensen die ouder dan 65 jaar zijn betalen slechts €7. Alle overige bezoekers betalen een bedrag van €9.

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=KhVPZUC70SM)

Groepskorting en kinderfeestjes

Het is bijna altijd goedkoper als je met een grotere groep mensen naar een pretpark gaat. Ook bij Kinderstad is dat het geval. Zijn jullie met meer dan 20 mensen, dan komen de tickets op €7 per persoon. De stad voor de kinderen is uiteraard ook ontzettend leuk voor een kinderfeestje. De toegangsprijs is dan een paar euro duurder, maar daar krijg je dan ook leuke extra’s voor.

Minstens 6 kinderen is een voorwaarde en dan betaal je voor ieder kind €10. Hiermee hebben jullie toegang tot alle attracties en er is zelfs een speciaal programma voor dit feest gearrangeerd. Er zijn 3 consumpties voor de kinderen beschikbaar. Het is natuurlijk ook mogelijk om de normale prijs te betalen en zelf je eten en drinken mee te nemen. Het is maar net wat je zelf wilt. In Kinderstad kan en mag het allemaal.

Meer over pretparken in Nederland:

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Spread the love

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pretparken.nl

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Share the joy

Leuke attracties

Alle attracties

Laatste reacties