Kortingscode Efteling


Geef dit artikel een review

De Efteling, wie is daar nu niet geweest of wil absoluut dit schitterende park nog eens bezoeken? De Efteling bestaat al meer dan 65 jaar, dus ook vele ouderen koesteren nog mooie herinneringen aan de Efteling. Wel is het park de afgelopen decennia ook meegegaan met zijn tijd. Niet alleen zijn de attracties flink meer geworden, ook zijn de technische mogelijkheden toegenomen, waardoor de Efteling altijd bij de tijd is, maar toch zijn authentieke Anton Pieck uitstraling blijft houden. Wat ook meegegaan is met de tijd is de prijs van de entree. Net zoals vele pretparken zijn de entreeprijzen de laatste jaren enorm gestegen. Voor een entreekaartje betaal je al snel € 38,- per persoon. Toch zijn er wel enkele manieren, zoals met een kortingscode of aanbiedingen om zo goedkoop mogelijk naar de Efteling te gaan.

Kortingscodes Efteling

Ook via de Efteling valt nog enige korting te bedingen. Hoewel de officiële entreeprijs € 38,- is kun je namelijk € 2,- korting krijgen als je je kaarten al thuis online besteld. Je betaald dan € 36,- per persoon en daarmee bespaar je als gezin van 4 personen toch al € 8,- op de entreeprijs. Mocht je meerdere keren per jaar naar de Efteling gaan, neem dan een abonnement. De prijs van het abonnement heb je na 4 bezoeken er al uit en vanaf je 5e bezoek ga je dus eigenlijk gratis het park in. Verder zijn er nog enkele kortingen te bedingen op Efteling arrangementen voor overnachtingen in het Efteling hotel of de Efteling vakantieparken. Boek je namelijk 4 maanden van te voren, dan heb je recht op 15% korting. Verder loont het zich om te boeken buiten de schoolvakanties om. Dan zijn de prijzen goedkoper.

Kortingcodes op actiewebsites

Er bestaan op internet tientallen websites die allerlei actiecodes aanbieden. Ons advies is om op de website van de Efteling zelf te kijken voor actuele kortingen en via de reguliere manier van het kopen van een toegangskaart.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *