Pretparken Luxemburg

Wat zijn de leukste pretparken van Luxemburg? Als je op vakantie bent in Luxemburg, is het een goed idee om een van de leukere pretparken in Luxemburg te bezoeken. Zo gun je jezelf en jouw kinderen een avontuurlijk en ontspannen dagje uit. Maar wat zijn eigenlijk de leukste pretparken in Luxemburg en wat is daar allemaal te doen? Hieronder een top drie van gave attractieparken in Luxemburg die je echt een keer bezocht moet hebben. Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een leuk dagje uit.

Wat zijn de populaire pretparken van Limburg?

  1. Fun City, Pétange
    In het zuidwesten van Luxemburg vind je het pretpark Fun City. In Fun City is veel te beleven. Zo vind je hier schitterende bowlingbanen in The Rock. De kinderen vermaken zich uren in de Gold Rush, een fraaie binnenspeeltuin die de sfeer van het Wilde Westen uitstraalt en waar kinderen tot 12 jaar helemaal los kunnen gaan. Ter afsluiting van een enerverende dag uit in Fun City, kun je heerlijk dineren in het The Ranch Restaurant. In dit idyllische restaurant zijn naast kindermenu’s onder meer heerlijke salades, diverse soorten vlees, vis, pasta en pizza’s verkrijgbaar. Verder is er nog The Saloon, waar volwassenen heerlijk kunnen poolen of snookeren, onder het genot van koffie, speciaal bier of een lekker wijntje.
  2. Parc Merveilleux, Bettembourg
    Een fantastische uitstapje in het zuiden van Luxemburg is het dieren- en speelpark Parc Merveilleux in Bettembourg. Naast tal van dieren bewonderen, kan er in dit park rondgereden worden in miniatuurtreintjes of in een minibus. Verder kunnen de kinderen zich vermaken in de speeltuinen in dit mooie pretpark. De kinderen maken niet alleen kennis met allerlei deren, maar ook met diverse sprookjes, de Pony Express en het fraaie bos. Als jullie honger hebben gekregen van de vele activiteiten in Parc Merveilleux, kan er gepicknickt worden op de comfortabele picknickplaats
  3. Parc Le’h Adventures Sàrl, Dudelange
    Een groot kinderavontuur biedt het Parc Le’h Adventures Sàrl in Dudelange. In dit avonturenpark kunnen kinderen naar hartenlust klimmen en klauteren in het spannende klimbos. Voor zowel grotere als kleinere kinderen die van klimmen, spanning en spelen houden, biedt Parc Le’h Adventures Sàrl – met vijf niveaus klimroutes, voldoende afwisseling en avontuur!

Meer artikelen:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties