Movie Park Germany aanbieding

Ben jij helemaal weg van welke film dan ook? In Movie Park voel je je dan vast helemaal thuis. Duik onder in de wereld van de films. In dit attractiepark vind je gigantisch spectaculaire achtbanen, wildwaterbanen en draaimolens. Een geweldig dagje uit. Het liefst koop je de tickets natuurlijk met korting. Hoe realiseer je dit? Lees hieronder meer over de Movie Park Germany aanbieding.

Aanbiedingen voor Movie Park Germany. Zo ja, waar?

Movie Park Germany aanbieding
(Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl/plan-uw-bezoek/coupons)
  • Koop tickets online bij de ANWB

Ben je lid van de ANWB, bestel dan daar je tickets voor Movie Park Germany. Je kunt eerst even kijken of er op een andere plaats nog meer korting te krijgen is, maar via de ANWB kan het sowieso altijd. Voor volwassenen scheelt het ongeveer 15 euro op een kaartje en voor kinderen tot 11 jaar ook zoiets. Je betaalt verder geen extra kosten aan de ANWB. Regel het wel online, want in de winkel kan het niet.

Tripper

Raadpleeg zeker ook even Tripper als je korting zoekt voor je dagje uit. Vaak bespaar je hier ook al snel zo’n 15 euro op een kaartje. Let wel even goed op, want soms zijn deze tickets op bepaalde data niet te gebruiken.

Marktplaats

Er zijn altijd mensen die op het laatste moment, om wat voor reden dan ook, afzien van hun dagje pretpark. Of er is via een supermarktactie gespaard voor kortingscodes en die worden op internet te koop aangeboden. Zit er een ticket bij voor Movie Park, dan betaal je allicht een stuk minder dan bij de kassa van het park zelf.

PretparkenNederland.nl & Attracties.nl

Dit zijn informatieve websites waar je e.e.a. kan vinden over de drukte in parken, de attracties maar ook aanbiedingen.

Kortingscode

De website kortingscode.nl is echt onmisbaar als je voor een scherpe prijs naar Movie Park in Germany wilt. Hier vind je vrijwel alle mogelijkheden om met korting een kaartje te bemachtigen. Ook als je met het openbaar vervoer naar het park gaat, zie je op deze website hoe je in dat geval het beste op je toegangsbewijs kunt besparen. Als tip wordt tenslotte ook de seizoenspas genoemd. Ga je vaker dagjes uit naar pretparken, dan is dat ook een goede optie.

Leuk filmpje van een achtbaan:

Meer informatie over het pretpark:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Delen stellen we enorm op prijs.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties