Movie Park Germany drukte

In het Duitse Bottrop vind je één van de meest bijzondere en populaire attractieparken van Europe terug: Movie Park Germany. Zoals de naam al verklapt is dit park volledig in filmthema opgebouwd en kan je je volledig onderdompelen in klassiekers zoals Back to the Future of nieuwe hits zoals The Walking Dead. Lees hieronder meer over de Movie Park Germany drukte.

Wanneer is het druk in Movie Park?

Movie Park Germany drukte
(Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl)

Het Movie Park Germany is opgebouwd rond vijf themagebieden waar je telkens bijhorende attracties in terug kunt vinden. De vijf themagebieden zijn:

  • Hollywood Street Set
  • Nickland
  • Santa Monica Pier
  • Streets of New York
  • The Old West

Er is zowel aan jong als oud gedacht in het park en iedereen kan wel iets naar zijn of haar smaak terugvinden. Maar hoe zit het nu eigenlijk met de drukte? Het spreekt immers voor zich dat om ten volle te genieten van de attracties lange wachtrijen nefast zijn. Een goede planning van jouw bezoek kan hier wonderen verrichten. De ergste drukte in het Movie Park Germany vallen te verwachten op Duitse feestdagen, vakanties en natuurlijk de weekends. Heb je de vrije keuze?

Opteer dan voor een weekdag buiten de vakantie. Kan je dat niet vermijden? Dan is de zaterdag de kalmste weekend-dag. Goed om te weten is ook dat er in oktober heel wat extra activiteiten gepland staan rond Halloween. Leuk, maar het zorgt ook voor extra drukte.

Het juiste tijdstip naar het pretpark

Openingstijden van Movie Park
(Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl/plan-je-bezoek/park-openingstijden)

Net zoals bij alle andere attractieparken geldt voor het Movie Park Germany dat het in de koudere maanden, op oktober en de eindejaarsperiode na, een stuk kalmer is dan tijdens de warme zomer. Een ideaal moment om de grote drukte te vermijden is bijvoorbeeld om voor het voorjaar te kiezen. Februari, maart en soms zelfs april zijn uitstekende keuzes. In het park zelf zijn de kalmste uren de eerste twee uur na opening en de laatste twee uur voor sluitingstijd. Slaat de klok middag? Best even iets gaan eten en de attracties vermijden.

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties