Movie Park Germany hotel

Een bezoek aan Movie Park Germany is altijd een goed idee. In welk seizoen je ook gaat, je weet zeker dat het park gedecoreerd is in het thema van het moment. In het park komen de leukste films en figuren tot leven. Naast de verschillende attracties kan je in het park ook genieten van shows en parades. Je hoort het al een beetje, eigenlijk veel te veel te doen voor 1 dag park. Overweeg daarom ook eens om te overnachten bij Movie Park Germany (Movie Park Germany hotel). Zo kan je nog langer genieten van al het moois wat het park te bieden heeft.

Overnachten in een hotel bij Movie Park Germany?

Movie Park Germany hotel
(Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl/plan-je-bezoek/park-hotel)

Als je wil overnachten in de buurt van Movie Park Germany, is het handig om een compleet arrangement te boeken. Het park werkt namelijk samen met meerdere hotels in de omgeving. Zo bespaar je dus ook kosten op jouw verblijf. Tijdens het boeken van het arrangement kan je kiezen voor een aantal hotels. Hierbij een kleine selectie:

  • Ibis Styles Gelsenkirchen. Dit moderne hotel ligt 24 kilometer van het park vandaan. Zeker als je met de auto komt ben je hier dus zo.
  • Ibis styles Herten. Dit hotel ligt 17 kilometer van het park af en beschikt over 3 sterren.
  • Hotel Restaurant Kaiserhof Wesel. Dit hotel ligt in een centrum waardoor je na het bezoeken van het pretpark nog lekker kan shoppen of eten. Zo plak je er nog een gezellige avond aan vast. Dit hotel ligt 36 kilometer van het park
  • Sheraton Essen Hotel. Hier geniet je van een 4 sterren service. Het ligt in de bossen op 25 kilometer van het park.

Zit jouw hotel hier niet tussen? Kijk dan vooral even op de website van Movie Park Germany. Ze bieden namelijk nog meer arrangementen aan. Zo zit er altijd wel iets passend tussen.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je overigens een ervaring met het overnachten? Reageer dan ook hieronder.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties