Movie Park Germany

Ontdek de wereld van de filmsterren in Movie Park Germany! Wanneer je een echte filmliefhebber bent, mag dit park absoluut niet ontbreken op jouw to-do lijstje! Hier vind je een park met allerlei attracties die in het thema van de meest bekende (hollywood)films en series is opgebouwd. Wat kan je er allemaal vinden? Bekijk hieronder meer informatie over het pretpark. Wij wensen je ontzettend veel plezier tijdens dit unieke uitje.

Movie Park Germany, voor de waaghalzen

Movie Park Germany
(Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl)

Movie Park Germany heeft voor de echte waaghalzen een uitgebreid scala aan achtbanen en andere snelle attracties die je in een filmthema laten rijden. Zo heb je bijvoorbeeld Star Trek, de Bermuda Triangle, Jimmy Neutron’s Atomic flyer en zo zijn er nog andere diverse toestellen te vinden die jouw maag op de proef zullen stellen.

Waterplezier in het pretpark, veel plezier!

Excalibur
(Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl/in-het-park/attracties/excalibur)

Tijdens de warme dagen kan je ook genieten van de attracties die door het water gaan. Zo neemt de Excalibur je mee in een wildwaterbaan, je zult ongetwijfeld vaker hierin gaan! Ook als je het wat rustiger wilt aandoen zijn er diverse plekken waar je met water kunt spelen, ga elkaar te lijf in een watergevecht met Spong Bob Splash Bash! Je wordt gegarandeerd kletsnat.

Rondritten en tours

Naast de gewone attracties kan je ook meegaan met diverse ritjes, zo heb je de Time Riders die je meeneemt in diverse tijdperken wat natuurlijk geweldige diverse omgevingen met zich meebrengt. Of ga op een heuse dino expeditie waarbij je als archeoloog te werk gaat en in de wereld van 4D alles meemaakt alsof je er bij bent.

Voor de kleintjes

Natuurlijk wordt er ook aan de kleinere bezoekers gedacht. Er zijn vele leuke attracties te bezoeken waar gespeeld en ontdekt kan worden door de kleintjes. Bekijk op de plattegrond wat de leuke plekken zijn.

Shows

Houd de tijden van de diverse shows in de gaten! Een bezoek is niet compleet zonder de fantastische stuntshows die te vinden zijn in dit bijzondere park.

Correcties of een review schrijven? Reageer dan hieronder.

Meer over het pretpark:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties