Oud Valkeveen

Met veel plezier spelen in Oud Valkenveen! Kinderen willen natuurlijk niets liever dan een grote speelplaats waar de hele dag gespeeld kan worden. Oud Valkeveen biedt voor jouw kind de leukste dag uit met vele diverse speeltoestellen en plekken. Wat kan je verwachten?

Leuke speeltoestellen in Oud Valkeveen.

Oud Valkeveen
(Bron: https://www.oudvalkeveen.nl/)

Glijbanen, speelhuisjes, je kunt deze toestellen verwachten als je het park betreedt. Voor de jongere kinderen is er zelfs een eigen gebied waar ze lekker kunnen spelen met hun leeftijdgenootjes. Houd je kind meer van spelen met zand dan kan er lekker gegraven worden in een grote zandbak. Ook kan hier met water gespeeld worden, genoeg keuze dus!

Springen!

Voor de kinderen die van springen houden zijn er diverse trampolines beschikbaar. En er is zelfs een groot springkasteel om helemaal in rond te springen.

Goudzoeken

Om eens wat anders te doen buiten het spelen kan je eens gaan schatgraven in de goudmijn. Hier kan je als gezin allerlei leuke schatten vinden door diverse stukken grond te zeven. Wat gevonden is, mag meegenomen worden naar huis voor jouw verzameling.

Met de trein mee?

Wil je graag ontdekken wat er eigenlijk allemaal te doen valt in Oud Valkeveen? Ga dan met het treintje mee wat regelmatig rondrijdt. Zo kom je in andere gebieden terecht en kan daar weer leuk gespeeld worden.

Voor het stoere kind

Er zijn niet alleen maar speeltoestellen te vinden. Ook zijn er diverse attracties te vinden voor het kind wat wel van wat actie houdt. Er kan gereden worden in botsauto’s, in een grote draaimolen meegaan en er zijn zelfs kleine achtbanen waar het avontuur kan worden aangegaan.

Honger?

Na al dat gespeel hebben de kinderen natuurlijk honger. Er kunnen lekkere hamburgers en friet bij de snackbar gehaald worden of je kunt kiezen voor lekkere broodjes en andere etenswaren. Er is in ieder geval keuze zat! Meer over Oud Valkeveen is te vinden op: https://www.pretparkennederland.nl/oud-valkeveen/

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Bob Efteling

Bob

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties