27 januari 2020

Ouwehands Dierenpark drukte

Ouwehands Dierenpark is een ruim opgezette dierentuin. Je hoeft niet snel bang te zijn dat het te druk is bij bepaalde dieren waardoor je niets meer ziet. Je kunt vaak aan diverse kanten om de verblijven heenlopen, zodat je met veel mensen tegelijk geniet van de dieren. Ga je toch het liefst naar het park op dag met weinig drukte, let dan op de volgende tips. Lees hieronder verder over de Ouwehands Dierenpark drukte.

Wanneer kan het druk zijn in Ouwehands Dierenpark?

Ouwehands Dierenpark drukte
(Bron: https://www.ouwehand.nl/nl/bezoeken/actuele-parkinformatie)
  • Ga niet in de vakanties of tijdens het weekend

De vakantie is bij uitstek een moment waarop mensen naar een dierenpark gaan. Ga je liever naar een dierentuin wanneer het rustig is, probeer vakanties dan te vermijden. Heb je zelf ook nog schoolgaande kinderen, dan is dat natuurlijk wel wat lastiger. Je zou eens op de agenda van de scholen kunnen kijken. Vaak zijn er een of meer studiedagen per cursusjaar waarop alle leerlingen vrij zijn. Ga je op zo’n dag naar Ouwehands Dierenpark, dan heb je grote kans dat het rustig is.

Het weer speelt ook een rol

Natuurlijk is een zonnige dag altijd het fijnst. Of je nu thuis bent, op vakantie gaat of een dagje pretpark plant. Zeker regen is niet prettig tijdens een dagje uit. Wil je echter liever niet al te veel drukte als je naar een dierenpark gaat, ga dan niet tijdens een stralend zonnige zomerdag. Je kunt erop rekenen dat het dan een enorme drukte is bij de meeste dierenverblijven.

Drukte in Ouwehands Dierenpark
(Bron: https://www.pretparkennederland.nl/ouwehands-dierenpark-drukte/)

Waarom zou het op een bewolkte dag niet fijn zijn in een dierenpark? Veel is overdekt en als het maar droog is, kan een dagje dierenpark ook dan fijn zijn. Je kunt gemakkelijker bij de dieren kijken, maar ook bij de horeca hoef je veel minder lang in de rij te staan. En de kinderen kunnen in de speeltuinen klimmen, glijden en ravotten zoveel als ze willen. Ook dat is prettig als er minder kinderen aanwezig zijn.

Meer informatie over het dierenpark:

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Spread the love

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pretparken.nl

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Share the joy

Leuke attracties

Alle attracties

Laatste reacties