zo. nov 17th, 2019

Ouwehands Dierenpark korting

Klim je in de uitkijkpost om de witte leeuwen te bespioneren? Jij wilt ook weleens oog in oog staan met die reuzenpanda’s? Een dagje Ouwehands Dierenpark is leuk voor jong en oud. Zo’n mooi uitje mag best wat kosten, maar korting is altijd mooi meegenomen. Hoe ga je met korting naar Ouwehands Dierenpark?

Korting op tickets voor Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark korting
(Bron: https://www.ouwehand.nl/nl/bezoeken/entreeprijzen)
  • Dierentuinen.eu

Dit is een handige site voor als je op zoek bent naar korting op dierenparken. Je ziet direct op welke manier je op dit moment de meeste korting krijgt. Dit varieert regelmatig.

  • Acties supermarkten

Supermarkten hebben regelmatig een actie waarbij je kunt sparen voor korting op een dagje uit. Hou de folders en de informatie in de verschillende winkels in de gaten en pak de zegels aan als er weer een actie is. Voor elke volle spaarkaart ontvang je een unieke kortingscode waarmee je veel kunt besparen op je ticket voor een pretpark of dierenpark. Ouwehands Dierenpark doet ook eigenlijk altijd wel mee.

  • Koop tickets online

Tickets bij de kassa kopen is bijna nooit handig. In de eerste plaats moet je in de rij gaan staan. Daar heb je toch geen zin in als je bij het dierenpark bent aangekomen? Dan wil je zo snel mogelijk naar binnen. In de tweede plaats levert het online bestellen van toegangskaarten je ook korting op. Je bestelt ze eenvoudig op de website van Ouwehands Dierenpark.

  • Korting door te bestellen bij ANWB

Bezoek de website van de ANWB en bestel hier je kaartjes voor Ouwehands Dierenpark. Dit is alleen voordelig als je lid bent van deze organisatie. De tickets zijn in dat geval een aantal euro’s goedkoper. Ben je toevallig in een winkel van de ANWB en denk je even tickets voor het dierenpark te bestellen, dan lukt dit niet. Je kan deze kaartjes alleen online bestellen.

  • Dierenparken.nl

Op deze website kan je nog meer informatie inwinnen over dit dierenpark.

Meer info:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *