wo. nov 13th, 2019

Ouwehands Dierenpark openingstijden

Heb je zin in een leuk dagje uit voor de hele familie? Bezoek Ouwehands Dierenpark. Het park biedt een enorm scala aan mogelijkheden en bezienswaardigheden. Er is zeker voor jong en oud voldoende te beleven. Zo zijn er de komende tijd ook verschillende evenementen gepland. Zoals het China Light festival of de Sinterklaasviering. Verder kun je er voor kiezen om een rondleiding door het park te nemen, voor een meer educatieve ervaring. Je kunt zelfs voor een rondleiding met een thema kiezen, als je dat leuker vindt. Het is zelfs mogelijk om een kinderfeestje te geven in het park of om pad te gaan met de Beestenbus. Lees hieronder meer over de openingstijden van Ouwehands Dierenpark.

Ouwehands Dierenpark openingstijden

Ouwehands Dierenpark openingstijden
(Bron: https://www.ouwehand.nl/nl/bezoeken/openingstijden)

Wat praktische informatie is zeker handig om te weten, voordat je je bezoek gaat plannen. Daarom hebben we hier de huidige openingstijden voor je opgesomd. Houd er wel rekening mee dat sommige onderdelen van het park gesloten kunnen zijn voor onderhoud. De openingstijden zijn op dit moment als volgt:

Openingstijden:

  • maandag 09:30–17:30
  • dinsdag 09:30–17:30
  • woensdag 09:30–17:30
  • donderdag 09:30–17:30
  • vrijdag 09:30–17:30
  • zaterdag 09:30–16:30
  • zondag 09:30–16:30

Voor actuele tijden verwijzen wij je graag naar de website van het dierenpark zelf.

Het is echter wel zo dat deze tijden nog wel eens kunnen wijzigen. Kijk daarom de site van het park zelf, om de huidige tijden te bekijken. Op deze manier kun je je bezoek helemaal naar jouw wensen inplannen. Check ook even of de horecagelegenheden die je wilt bezoeken wel open zijn, dit kan namelijk per locatie verschillen.

Op de website van het park is te lezen hoe het zit met parkeergelegenheid en dergelijke. Het is ook belangrijk om te weten dat het park met de bus bereikbaar is, voor degene onder ons die niet van plan zijn om met de auto te reizen. Ook deze informatie is te vinden op de website van het park. Entreetickets zijn eventueel online te bestellen.

Meer informatie:

Heb je een vraag, correctie of opmerking welke je wilt toevoegen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *