Ouwehands Dierenpark


Geef dit artikel een review

Ontdek de mooie wereld van Ouwehands Dierenpark
Ouwehands Dierenpark kennen we natuurlijk van de televisie dankzij het programma Jungle Club. Wat heeft dit park voor het gezin te bieden?

Kijk naar indrukwekkende dieren

In dit dierenpark vind je allerlei leuke exotische dieren op je pad. Je komt dieren tegen zoals grote ijsberen, imposante gorilla’s, maar ook de kleinere dieren zoals prachtige exotische vogels, zeehonden, verschillende apenrassen en de olifanten mogen ook niet ontbreken van het lijstje. Houd de diverse voedertijden in de gaten, zo heb je iets om naar uit te kijken.

Het berenbos

Niet alleen de imposante ijsbeer zal je tegenkomen. Ook de indrukwekkende bruine beer laat van zich horen in het berenbos. Je kunt hier op een afstand zien hoe de groep beren leeft, wat natuurlijk erg leuk is.

PandAsia

Sindskort is er een nieuw gebied opgezet in Ouwehands Dierenpark: PandAsia. Hier wonen 2 prachtige reuzenpanda’s die bewonderd kunnen worden. Het thema is uiteraard in een Aziatische stijl opgezet waardoor je het gevoel hebt in een ander werelddeel te zitten. Heb wel veel geduld wanneer je voor de panda’s komt kijken, ze bewegen namelijk erg weinig.

RavotAapia

Na het bezichtigen van de verschillende dieren in het dierenpark wordt het tijd voor de kinderen om zelf eens uit hun dak te gaan en hun energie kwijt te raken. Dat kan uiteraard in de grote binnenspeeltuin RavotAapia. Hier kan leuk gespeeld worden met water, zand en er is zelfs een treintje welke rondjes rijdt over deze speeltuin en ook door een klein stuk van het park. Zo heb je ook nog eens een leuk uitzicht!

Speeltuinen

Tijdens de diverse routes die je kunt lopen door het park kunnen kinderen ook leuk spelen in de diverse speeltuinen die voor hun beschikbaar zijn. Zo zijn er diverse grote speeltoestellen en glijbanen, maar ook andere leuke dingen om samen te doen.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *