Phantasialand aanbieding

Laat jouw fantasie een keer stevig stimuleren in Phantasialand. Welke aanbiedingen zijn er? Het pretpark Phantasialand doet eigenlijk precies wat de naam van dit attractiepark al meldt: het prikkelen en stimuleren van jouw fantasie. Of je nu groot of klein bent, kind of volwassene: in Phantasialand beleeft elke bezoeker een groots avontuur. Een ‘Phantastische’ dag die hij of zij niet snel meer vergeten zal! Lees hieronder meer over de Phantasialand aanbieding en de attracties.

Aanbiedingen en attracties in Phantasialand.

Phantasialand aanbieding
(Bron: https://www.phantasialand.de/nl/hotels/hotelaanbiedingen/)

In Phantasialand kun je jouw energie helemaal kwijt, zijn prachtige shows te bewonderen en allerlei activiteiten te doen die een ongekende adrenalinekick geven. De onderstaande attracties mag je als avontuurlijke bezoeker van Phantasialand in elk geval niet overslaan:

  • Taron – Raap al je lef bij elkaar en stap in de Taron. Deze gave achtbaan staat bekend als de snelste multi-launcher achtbaan ter wereld. Ga als een raket, maar wees wel goed gewaarschuwd! Een rit met de Taron schijnt namelijk nogal verslavend te zijn.
  • Chiapas – De Chiapas is een van de meest avontuurlijke waterbanen ter wereld. Via deze waterbaan ontdek je gave watervallen, ervaar je de spanning van een flinke val de diepte in en ontdek je talloze exotische planten en gebieden. Al jouw zintuigen worden tijdens de enerverende rit in de Chiapas gestimuleerd!
  • Rivr Quest – Durf jij het aan om de woeste Amerikaanse rivieren te bedwingen in de River Quest? Een attractie voor lefgozers en stoere meiden!
  • Colorado Adventure – Een prachtige belevenis is de achtbaan Colorado Adventure. Reis mee in de goudtrein en ga op weg naar het ultieme goud, dat in de Colorado Mountains te vinden is! De kunt is om zonder brokken te maken de vele puntrotsen, diepe ravijnen en grote bergtoppen te bedwingen.
  • Wellenflug – Houd je ook zo van draaimolens met schommeltjes? Dan moet je de Wellenflug pakken. Een heerlijk avontuur, waarbij je steeds hoger gaat en een imponerend uitzicht over Phantasialand hebt.

Phantasialand meemaken? Een onvergetelijke ervaring!

Wie Phantasialand een keer bezocht heeft, gaat vaker. Want Phantasialand is een onvergetelijke, sterker nog: verslavende, ervaring voor jongeren en volwassenen.

Aanbiedingen voor Phantasialand
(Bron: https://www.phantasialand.de/nl/hotels/hotelaanbiedingen)

Aanbieding voor een overnachting: https://www.phantasialand.de/nl/hotels/hotelaanbiedingen/

Meer over het pretpark:

Heb je een aanbieding gevonden welke je wilt delen met anderen? Voeg dit dan toe door hieronder het formulier in te vullen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties