Phantasialand adres

Een uitstap naar Phantasialand staat garant voor een dag plezier, gezelligheid en onvergetelijke ervaringen. Of je nu lekker hard wil meegillen in de Taron of het wat rustiger aan wil doen met de Raik, Phantasialand is een park waar jong en oud zich kunnen vermaken. Het is daarom geen verrassing dat dit attractiepark erg in trek is bij zowel Duitsers, Belgen maar ook Nederlanders. Lees hieronder verder over het adres van Phantasialand.

Het adres en de route van Phantasialand

Attractiepark Phantasialand is gelegen in het Duitse plaatsje Brühl, dat zich op ongeveer 20 minuten rijden bevindt van Keulen en op 25 minuten rijden van Bonn. Dit maakt dat het park een gunstige ligging heeft en vlot is aan te rijden vanaf deze verschillende routes. Wie vanuit het buitenland zou komen met het vliegtuig, kan het beste vliegen op de internationale luchthaven Köln/Bonn (CGN).

Vanuit Nederland?

Vertrek je vanuit Nederland, dan hangt de reistijd natuurlijk af van de regio van waar je vertrekt. Woon je in de buurt van Maastricht en Venlo, dan is de geschatte reistijd met de auto ongeveer een uurtje. Bezoekers van het attractiepark die vertrekken in omgeving Tilburg en Eindhoven rijden er niet meer dan twee uur over. Dit is ook het geval als je zou vertrekken vanuit de omgeving van Arnhem.

Vanuit Nijmegen trek je best 1,5 uur uit voor je rit naar het pretpark. Bezoekers die uit België komen rijden er zo’n 1,5 uur over als ze vertrekken vanuit regio Hasselt en Luik. Twee uur reistijd wordt er gerekend als je in de omgeving van Brussel of in de omgeving van Antwerpen woont. Indien je inderdaad met de auto zou komen, wordt het volgende adres geadviseerd op te geven bij het navigeren: Berggeiststrasse 31-41, 50321 Brühl.

Phantasialand adres
(Bron: https://www.phantasialand.de/nl/park/wees-onze-gast/route/)

Met de auto of het openbaar vervoer naar Phantasialand?

Voor wie niet beschikt over een auto of gewoon liever met het openbaar vervoer wil komen, zijn er ook mogelijkheden. Neem de trein tot in station Brühl Hauptbahnhof of de bus naar KVB halte Brühl Mitte (buslijn 18). Hier vandaan vertrekken er ieder half uur tot ieder uur shuttlebussen naar het pretpark.

Een ticket voor de shuttlebus heen- en terug kost 3 euro. De actuele vertrektijden van de shuttlebussen kun je vinden op de site van Phantasialand.

Meer over het pretpark:

Zelf informatie toevoegen, een correctie doorgeven of wil je iets vragen? Reageer dan hieronder.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties