Phantasialand arrangement

Het Duitse pretpark Phantasialand is vorig uitgeroepen tot het beste pretpark van Duitsland. En dat is ook heel begrijpelijk, want in het park kun je genieten van prachtige en soms extreme attracties en mooie en betoverende shows. Bezoek daarom ook Phantasialand eens. De kinderen zullen hier helemaal weg van zijn en het park ligt ook helemaal niet zo ver weg. Vanaf Nijmegen is het ongeveer anderhalf uur rijden, dus dat is de moeite waard. Maar je kunt er ook een minivakantie van maken en overnachten in één van de twee leuke themahotels van Phantasialand. Je vind hiervoor op de website van het park diverse arrangementen.

De arrangementen van Phantasialand.

Phantasialand arrangement
(Bron: https://www.phantasialand.de/nl/park/wees-onze-gast/overnachten/)
  • Het park

De attracties in Phantasialand zijn leuk, spannend en je moet echt proberen je adrenaline in bedwang te houden want er zitten hele stoere attracties bij. Donder mee over wilde achtbanen, wildwaterbanen en heftige draaiende draaimolens. Phantiasiland heeft zelfs de snelste multi-lanceer achtbaan ter wereld, de befaamde Taron. Of probeer eens rivieren te overleven in River Quest of de Black Mamba, nog zo’n spectaculaire achtbaan.

Ook kun je volop genieten van allerlei shows. Van magical shows tot Afrikaanse dansen of acrobatiek. Uiteraard hoef je ook geen honger te lijden, want het park kent vele restaurants, snackpoints en bars. Ook leuk is een arrangement, waarbij je na aankomst gezellig met het gezin gaat brunchen en gratis het park in mag.

Arrangementen

Phantasialand kent twee themahotel. Ideaal dus om gebruik te maken van een arrangement, waarbij je het park kunt bezoeken en kunt overnachten. Veelal is de entree tot het park gratis als je een arrangement met overnachting(en) boekt en je kunt dan ook meerdere dagen van het park genieten. Wanneer je minimaal 6 weken voor aankomst boekt, dan krijg je ook nog eens 25% vroegboekkorting.

Boek je een arrangement last minute, dan kun je soms zelfs profiteren van een korting van 35%. En uiteraard is bij een arrangement ook een uitgebreid ontbijt inbegrepen, zodat je een goede bodem hebt voor een wilde dag in het park.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden. Heb jij overigens een ervaring met een arrangement bij Phantasialand? Deel dit dan met anderen door hieronder het formulier in te vullen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *