Phantasialand drukte
Bron: https://www.phantasialand.de/nl/

Phantasialand drukte

Zin in een dagje naar Phantasialand? Dan ben je lang niet niet de enige. Dit populaire pretpark in Duitsland is namelijk ontzettend geliefd. Juist daarom is het wel zo verstandig om voor je bezoek even goed te kijken hoe het nu eigenlijk precies zit met de drukte in Phantasialand. Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben we enkele tips voor je verzameld, zodat je precies op de hoogte bent van de drukte in dit pretpark.

Wanneer is het druk in Phantasialand?

Let op vakanties en vrije dagen.
Sommige pretparken zetten op hun website een druktemeter zodat je precies kunt zien wanneer het eigenlijk druk is in het park. Helaas is dat bij Phantasialand niet het geval.

Er zijn echter wel periodes waarin het normaal gesproken een stuk drukker is in het pretpark dan anders. Zo is het algemeen bekend dat pretparken in de zomermaanden en bij lekker weer een stuk beter worden bezocht dan de eerste en de laatste maanden dat het park open is. Andere dagen waarop het vaak een stuk drukker is in het park zijn:

  • In het weekeinde: zaterdag en zondag zijn over het algemeen de drukst bezochte dagen
  • Vakanties: tijdens de vakanties is het in Phantasialand een stuk drukker dan anders
  • Feestdagen: tijdens feestdagen hebben de meeste mensen vrij én willen ze iets leuks gaan doen met het gezin. Phantasialand is dan een uitstekende optie

Duitse feestdagen en winter.

Overigens is het wel goed om jezelf te beseffen dat Phantasialand een Duits pretpark is dat ook door veel Nederlanders wordt bezocht. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden wanneer je het pretpark wil bezoeken. Duitse feestdagen zijn namelijk weer anders dan de Nederlandse waardoor er extra veel dagen zijn waarop het druk is in het park. Hetzelfde geldt eigenlijk voor vakanties die in beide landen verschillen. Overigens heeft het pretpark in de winter vaak een speciaal thema waardoor het drukker is.

Bekijk hier de pretparken in Duitsland.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties