Phantasialand openingstijden

Denk je aan een dagje Phantasialand (Brühl, Duitsland) maar twijfel je over het juiste moment? Geen idee wanneer het park langer open is en wanneer je maximaal kan genieten van alle adembenemende attracties in dit stoere park? Hieronder vind je een overzicht van de globale openingstijden (deze kunnen per jaar lichtjes verschillen) van Phantasialand.

Wat zijn de openingstijden van Phantasialand?

Phantasialand openingstijden
(Bron: https://www.phantasialand.de/nl/park/wees-onze-gast/openingstijden/)
  • Het zomerseizoen in Phantasialand loopt van eind maart tot begin november en het park is in deze periode dagelijks geopend van 9u00 tot 18u00. De meeste attracties openen echter pas om 10u00 dus het eerste uur kun je gebruiken om alvast een algemene indruk te krijgen van de indeling van het park of om alvast een sprintje te trekken naar je favoriete attractie. Dan sta je daar tenminste al vooraan.
  • Tijdens de zomervakantie worden de openingstijden in de maanden juli en augustus vaak verlaat tot 20u00 ‘s avonds.
  • De Phantasialand Wintertraum gaat door tussen eind november en half januari. In deze periode kun je tussen 11u00 en 20u00 in het park terecht. In de maanden november en december is Phantasialand dagelijks geopend, in januari slechts van woensdag tot en met zondag. Op 31 december gaat het park iets vroeger dicht, namelijk om 18u00. Phantasialand is gesloten van begin november tot half november en van half januari tot eind maart.

De website van Phantasialand www.phantasialand.de biedt alle actuele openingstijden zodat je precies kunt zien hoe laat het park opent en sluit op de dag van jouw bezoek. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Bekijk hier de actuele tijden:

Het attractiepark biedt de laatste jaren steeds een interessante actie aan, waarbij je je toegangskaartje een tweede keer kunt gebruiken, als de deze koopt voor eind mei. Zo wordt het een stuk voordeliger om dit park te bezoeken en hoef je er geen twee keer over na te denken om een kaartje te kopen!

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder.

1 reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Simone schreef:

    Zijn alle attracties open in phantasialand? Ivm Corona?

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties