Plaswijckpark adres


Dat is nog eens waar voor je geld, bij Plaswijckpark krijg je namelijk toegang tot drie parken voor de prijs van één. Op korte afstand van het centrum van Rotterdam, ligt tussen de stadsdelen Schiebroek en Hillegersberg aan de noordrand van Rotterdam het fraaie Plaswijckpark. Vanaf Rotterdam centraal is het attractiepark met tramlijn 25 in circa 25 minuten te bereiken. Met de auto ernaartoe dat kan natuurlijk ook, de auto’s kunnen zelfs gratis parkeren op het parkeerterrein bij de ingang. Bekijk hieronder ook het adres van Plaswijckpark.

Een sfeervol attractiepark voor de hele familie

Plaswijckpark is een echt familiepark met vertier voor alle leeftijden. Het park bestaat uit:

  • Speelwijck met zijn Havenspeeltuin, Verkeerstuin en Apenspeeltuin.
  • Dierenwijck, waar allerlei verschillende soorten dieren wonen
  • Wandelwijck, een prachtige plek om uit te rusten en te wandelen.

Maar er zijn nog meer leuke plekken, zoals de speelbeek en de vlottenvaart. Ook bij slecht weer zijn er voldoende mogelijkheden voor het vermaak van de kinderen en natuurlijk zijn er horecagelegenheden voor een hapje en een drankje. Er staan ook picknicktafels om zelf meegebracht eten of drinken te nuttigen.

Het park is het hele jaar door geopend:

  • Van 30 maart t/m 28 oktober van 10.00 tot 19.00 uur
  • Van 29 oktober t/m 29 maart van 10.00 tot 17.00 uur
  • Als er door slechte weersomstandigheden bepaalde attracties niet opengaan, wordt dit vermeld op de website van Plaswijckpark.

Vanaf 14 jaar mogen kinderen het park zelfstandig bezoeken, onder de 14 jaar moet er een volwassen begeleider zijn. Ook de hond mag mee naar Plaswijckpark, natuurlijk wel aangelijnd. Het attractiepark is goed toegankelijk voor rolstoelen en er bestaat ook de mogelijkheid om een rolstoel te reserveren. Voor groepen van boven de 20 personen zijn er speciale arrangementen of kortingen.

Het adres

Plaswijckpark adres

Onder de rook van de bruisende havenstad Rotterdam ligt dit fraaie en kindvriendelijke park aan de Bergse Achterplas. Een schitterende locatie om ook eens een bootje te huren en Rotterdam eens vanaf het water te bekijken. Ook in het park zelf is veel waterpret te beleven. Het Plaswijckpark is echt een aanrader tijdens een verblijf in Rotterdam, je kunt het park vinden op de volgende locatie:

Ringdijk 20
3053 KS ROTTERDAM

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Delen stellen we enorm op prijs.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *