zo. okt 20th, 2019

Plaswijckpark prijzen

Het is slim om je ticket voor een dagje Plaswijckpark alvast voor vertrek online te kopen. Met je kaartje al op zak hoef je straks niet in de rij en krijg je vrijwel direct toegang tot het park. Des te sneller hang je straks in de touwen, bekijk je de gevarieerde beestenboel of wandel je over het kabouterpad. Maar wat kost zo’n entreeticket nou? Lees hieronder meer over de Plaswijckpark prijzen.

De prijzen van Plaswijckpark

Plaswijckpark prijzen
(Bron: https://tickets.plaswijckpark.nl/)

Plaswijckpark hanteert verschillende toegangstarieven voor kinderen/volwassen en senioren (65+). Ook voor je hond moet een kaartje worden gekocht. Kinderen tot en met 1 jaar en rolstoelbegeleiders mogen gratis naar binnen. Ben je in het bezit van een Rotterdampas? Dan kun je gebruikmaken van speciale aanbiedingen. Je vindt ze op de website van Plaswijckpark.

  • Kinderen/volwassen 2 t/m 64 jaar: €12,25
  • Senioren 65+: €8,25
  • Honden: 8,25

Actuele prijzen verwijzen wij je graag naar de website.

Abonnementen

Als je van plan bent om vaker naar Plaswijckpark te komen, kun je het best een abonnement aanschaffen. Ook hiermee hoef je niet bij de kassa te wachten en al na enkele bezoeken ben je voordeliger uit dan wanneer je elke keer een los kaartje koopt. Er zijn diverse abonnementen voor individuen en families met de geldigheid van een jaar of een seizoen.

Groepstarieven

Wie Plaswijckpark met een grote groep bezoekt is extra voordelig uit dankzij de scherpe groepstarieven. Groepen vanaf 20 personen betalen €9,75 per kaartje. Naast korting op de entree, is er tegen aantrekkelijke prijzen nog veel meer mogelijk voor families, grote groepen vrienden, personeelsverenigingen, kinderfeestjes en schoolreisjes. Denk bijvoorbeeld aan (speur)tochten, smularrangementen en educatieve programma’s.

Toegangsprijzen Plaswijckpark
(Bron: https://www.pretparkennederland.nl/plaswijckpark-prijzen/)
Combinatietickets

Wil je jouw dagje uit compleet maken door naast Plaswijckpark nog een andere attractie in Rotterdam te bezoeken? Op de website van het park zijn er diverse combinatietickets te koop vanaf slechts €15,75. Je hebt de keuze uit de Pannenkoekenboot, Miniworld Rotterdam, Euromast en Spido.

Neem gerust contact op bij vragen. Wil je een correctie doorgeven of het artikel verder uitbreiden? Reageer dan hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *