wo. nov 13th, 2019

Plaswijckpark

Plezier, natuur, ontspanning en avontuur vind je bij het Plaswijckpark.
Hebben jullie nogal verschillende interesses in jullie vriendengroep? Zijn jullie kinderen heel wisselend in wat ze leuk vinden? Toch graag een dagje uit met elkaar? Kies dan voor het Plaswijckpark. Dierenliefhebbers komen hier aan hun trekken, evenals rustzoekers, natuurliefhebbers en avonturiers.

Wat is er te doen in het Plaswijckpark?

Plaswijckpark
(Bron: https://www.plaswijckpark.nl/)

Het Plaswijckpark is een ideale keus voor een leuke familiedag. Ook voor schoolreisjes is deze locatie zeer geschikt. Je kunt hier spelen, avonturen beleven, dieren bewonderen en heerlijk wandelen. En dat alles voor een prettige prijs. Oude kleren zijn zeker een aanrader. Ook tijdens een regenachtige dag vermaak je je op dit pretpark prima. Er zijn namelijk overdekte speelmogelijkheden. De 3 verschillende onderdelen van het park zijn:

Speelwijck

Eigenlijk zijn dit allemaal verschillende speeltuinen bij elkaar. De een houdt misschien van het water, terwijl de ander het liefst in een autootje rondcrosst. Het kan allemaal.

  • Havenspeeltuin: reken erop dat je hier nat wordt.
  • Apenspeeltuin: slinger, klim en klauter als een aap.
  • Verkeerstuin: haal jij hier je rijbewijs?

Dierenwijck

Deze mini dierentuin is recent vernieuwd en je komt hier allerlei verschillende beesten tegen. Welke zoal? Apen, roofdieren, wallabies, zwarte zwanen, otters en vari’s. Weet jij ook wat een nandoe is? In Plaswijck komt je hem gegarandeerd tegen!

Wandelwijck

Een heerlijke plek om even bij te komen na al het rennen, ravotten en dieren ontdekken. Om op de kosten van een dagje uit te besparen, nemen jullie misschien jullie eigen proviand mee. Dat kun je dan in Wandelwijck lekker opsmikkelen. Een prima plek om te picknicken. Het is zeker de moeite waard om hier een eindje te wandelen. In de Engelse tuin ontdek je heel veel fonteinen. Het is mogelijk dat je nat wordt. Of wat denk je van het Rosarium? Je vindt hier meer dan 40 verschillende soorten rozen.

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=UlkLffcILRY#action=share)

Het adres is te vinden op: https://www.pretparkennederland.nl/plaswijckpark-adres/.

Meer over:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen toegezonden worden aan info@pretparken.nl.

Review:

Wil je je mening geven over dit recreatiepark? Laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *