Plopsaland Coevorden

Plopsaland Coevorden is een themapark waar de kinderhelden van Studio 100 centraal staan. Het voor een groot deel overdekte park ligt in de provincie Drenthe naast Center Parcs De Huttenheugte. Lees in dit artikel meer over dit themapark.

Plopsaland Coevorden!

Plopsaland Coevorden
(Bron: https://www.plopsaindoorcoevorden.nl/nl)

Plopsaland Coevorden is vooral leuk voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Meer dan 25 vrolijke attracties zorgen voor een dag vol speelplezier. De allerkleinsten kunnen lekker spelen in bijvoorbeeld de Bumba-speeltuin en in het ballenbad. Voor oudere kinderen zijn er attracties waarvoor een minimale lengte van 1 meter nodig is. Bijvoorbeeld de Wickiebaan en de Vliegende Fietsen van opa Fonkel. De kinderen worden voor deze attracties gemeten met hun schoenen aan.

Met mooi weer is ook het buitengedeelte met onder andere het K3-Verkeerspark, de Maya-Speeltuin en de Klimberg een aanrader. Naast de attracties kunnen kinderen hun favoriete Studio 100-personages ontmoeten. Denk aan Mega Mindy, Wickie de Viking en Maya de Bij. In het theater is dagelijks een show te zien.

Horeca in Plopsaland?

Plopsaland Coevorden beschikt over diverse horecagelegenheden. In het Plopsa-restaurant kun je geniet van klassieke gerechten zoals pannenkoeken en saté. Voor een drankje of een ijsje kun je terecht bij de Vikinghut van Wickie. Snacken kan bij de Mega Mindy bar. Liever een wat gezondere lunch? Broodjeszaak Panso heeft smakelijk belegde stokbroodjes in het assortiment. Een eigen picknick meenemen kan natuurlijk ook. Op verschillende locaties in het park is er gelegenheid om een zelf meegebrachte picknick te nuttigen.

Wat zijn de prijzen?

Plopsaland
(Bron: https://www.pretparkennederland.nl/plopsaland-coevoorden/

Kinderen met een lengte tot 1 meter kunnen Plopsaland Coevorden gratis of tegen een gereduceerd tarief bezoeken. Ook senioren vanaf 70 jaar komen in aanmerking voor korting. Volwassenen en kinderen met een minimale lengte van 1 meter betalen het reguliere tarief. Naast de entreeprijs moet er apart betaald worden voor bijvoorbeeld schminken. Voor het parkeren van de auto moet een parkeerkaart gekocht worden.

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=zaAQk-jAcOY)

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail gesteld worden (info@pretparken.nl). We zijn benieuwd wat je van dit themapark vindt. Laat je dit hieronder weten?

Delen stellen we erg op prijs.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties