Plopsaland Coevorden


Geef dit artikel een review

Plopsaland Coevorden is een themapark waar de kinderhelden van Studio 100 centraal staan. Het voor een groot deel overdekte park ligt in de provincie Drenthe naast Center Parcs De Huttenheugte.

Leuk tot 8 jaar.
Plopsaland Coevorden is vooral leuk voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Meer dan 25 vrolijke attracties zorgen voor een dag vol speelplezier. De allerkleinsten kunnen lekker spelen in bijvoorbeeld de Bumba-speeltuin en in het ballenbad. Voor oudere kinderen zijn er attracties waarvoor een minimale lengte van 1 meter nodig is. Bijvoorbeeld de Wickiebaan en de Vliegende Fietsen van opa Fonkel. De kinderen worden voor deze attracties gemeten met hun schoenen aan. Met mooi weer is ook het buitengedeelte met onder andere het K3-Verkeerspark, de Maya-Speeltuin en de Klimberg een aanrader. Naast de attracties kunnen kinderen hun favoriete Studio 100-personages ontmoeten. Denk aan Mega Mindy, Wickie de Viking en Maya de Bij. In het theater is dagelijks een show te zien.

Horeca
Plopsaland Coevorden beschikt over diverse horecagelegenheden. In het Plopsa-restaurant kun je geniet van klassieke gerechten zoals pannenkoeken en saté. Voor een drankje of een ijsje kun je terecht bij de Vikinghut van Wickie. Snacken kan bij de Mega Mindy bar. Liever een wat gezondere lunch? Broodjeszaak Panso heeft smakelijk belegde stokbroodjes in het assortiment. Een eigen picknick meenemen kan natuurlijk ook. Op verschillende locaties in het park is er gelegenheid om een zelf meegebrachte picknick te nuttigen.

Prijzen
Kinderen met een lengte tot 1 meter kunnen Plopsaland Coevorden gratis of tegen een gereduceerd tarief bezoeken. Ook senioren vanaf 70 jaar komen in aanmerking voor korting. Volwassenen en kinderen met een minimale lengte van 1 meter betalen het reguliere tarief. Naast de entreeprijs moet er apart betaald worden voor bijvoorbeeld schminken. Voor het parkeren van de auto moet een parkeerkaart gekocht worden.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *