wo. okt 16th, 2019

Pyramide van Austerlitz

Pyramide van Austerlitz, een leuk dagje uit.
Wil je een leuk uitje naar een historische plek gecombineerd met veel speelplezier voor de kinderen, dan is Austerlitz de plek om te zijn! Wat je hier allemaal kunt doen lees je hier verder. Veel plezier met dit leuke dagje uit.

Voor actuele informatie verwijzen wij je graag naar de website: https://pyramidevanausterlitz.nl/

De geschiedenis van Pyramide van Austerlitz.

Pyramide van Austerlitz
(Bron: https://pyramidevanausterlitz.nl/)

De Pyramide van Austerlitz is een pyramide van aarde op de Utrechtse heuvelrug die in 1804 is gebouwd. Hierboven vind je een stenen obelisk, welke in 1894 is gebouwd, waar je helemaal naar boven kunt komen om een groot stuk van de omgeving te zien. Er kan zelfs met een verrekijker gekeken worden.

Attracties

Alleen voor de pyramide komen zal niet je hele dag vullen, gelukkig vind je bij de Pyramide van Austerlitz ook diverse attracties waar je de kinderen blij mee kunt maken. Zo heb je een treintje voor de kleine kinderen die rondrijdt, je kunt samen met je kinderen lekker botsen in de botsauto’s en zo zijn er nog meer kleine en grote attracties waar je in kunt gaan. Hiervoor kan je muntjes halen bij een kassa waarmee je alle attracties kunt betalen.

Speeltuin

Naast het attractiegedeelte bevindt zich ook een speeltuin met veel speeltoestellen waar je kinderen (en jij ook) lekker op uit kunnen leven. Zo zijn er draaimolens, glijbanen, is er een familieschommel en nog meer divers vermaak. Genoeg dus om even lekker bezig te zijn. Ook zijn er diverse plekken om even tot rust te komen. Daarnaast kan je er ook op uit in het prachtige bosgebied waar je je in bevindt.

Arcadehal

Voor de spelletjes fanaten is er ook een arcadehal waarin diverse spellen gespeeld kunnen worden. Je hebt computerspellen, airhockey en nog andere behendigheidsspelletjes om je lekker mee te vermaken.

Lekker eten

Voor de lekkere trek is er ook een restaurant waar je met je gezin even kunt relaxen tussendoor en je een ruime keuze hebt uit eten en drinken.

Meer informatie over andere leuke uitjes:

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Dan kan je hieronder het formulier invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *