Safaripark Beekse Bergen adres

Ga je op safari met de boot, de bus, de auto of gewoon te voet? Welke manier je ook kiest, je komt de meest mooie dieren tegen. Alleen moet je eerst zelf aan zien te komen bij Safaripark Beekse Bergen. Lees alles hierover en kom niet voor vervelende verrassingen te staan. Kom hier meer te weten over het adres van Safaripark Beekse Bergen, het vakantiepark en het Safari Resort.

Het adres van Safaripark Beekse Bergen:

Safaripark Beekse Bergen adres
(Bron: https://www.beeksebergen.nl/contact-route)

Safaripark Beekse Bergen ligt in Hilvarenbeek. Of liever gezegd vlakbij Hilvarenbeek. Midden in het Brabantse land. Het exacte adres is:

Beekse Bergen 1, 5081NJ Hilvarenbeek.

Hier vind je het safaripark en het speelland. Het resort, waar je kunt overnachten, vind je op Tilburgseweg 41. Het postadres is tenslotte: Beekse Bergen, Beekse Bergen 31, 5081NJ Hilvarenbeek. Misschien wil je ze een keer een brief sturen. Bijvoorbeeld om informatie op te vragen voor een spreekbeurt.

Met de auto naar Safaripark Beekse Bergen?

Het park is centraal gelegen in Nederland, dus prima aan te rijden met de auto. Vanuit grote steden zoals Amsterdam, Antwerpen en Utrecht is het circa een uur rijden. Woon je in de buurt van Breda, dan ben je in een half uurtje zelfs al bij het Safaripark.

Parkeren Safaripark Beekse Bergen.

Het adres is makkelijk te vinden, ver rijden is meestal ook niet nodig, maar hoe zit het met de parkeerplaats voor de auto? Het Safaripark heeft een eigen parkeerterrein. Dit bevindt zich direct bij de ingang, dus je hoeft niet ver te lopen als je bent aangekomen. Bij de kassa kun je een uitrij-munt van € 7,00 kopen om het parkeerterrein weer te kunnen verlaten aan het einde van de dag.

Met het openbaar vervoer?

Vanuit zowel Nederland als België is het Safaripark goed te bereiken door middel van het openbaar vervoer. Vanuit Nederland kies je de trein richting Tilburg centraal en voor het laatste stukje neem je de bus. Deze stopt precies bij Beekse Bergen. Makkelijker kan het niet.

Een filmpje:

Correcties of opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties