Safaripark Beekse Bergen drukte

Safaripark Beekse Bergen is zonder twijfel één van de meest populaire parken van het land. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je niet de enige bent die de bijzondere dieren die hier leven komt bekijken. Toch is er natuurlijk wel een verschil tussen drukte en topdrukte. Niemand houdt van lange wachtrijen en een park dat bomvol zit. Daarom is het wel zo fijn om vooraf even te weten wanneer het nu eigenlijk echt heel druk is in Safaripark Beekse Bergen. Om je te helpen hebben we hieronder een paar handige tips voor je op een rijtje gezet, zodat je meer te weten komt over de drukte in Safaripark Beekse Bergen.

Wanneer kan het drukker zijn in Safaripark Beekse Bergen?

Safaripark Beekse Bergen drukte
(Bron: BeekseBergen.nl)
  • Kies voor een doordeweekse dag

Waarschijnlijk had je dit vooraf zelf ook al een beetje gedacht. Toch is het echt de meest belangrijke tip. Doordeweeks zitten de meeste mensen op kantoor of op school, waardoor het in parken als de Beekse Bergen veel minder druk is dan op zaterdag en zondag. Op die laatste twee dagen kun je gegarandeerd topdrukte verwachten.

Datzelfde geldt trouwens voor vakanties dus houd ook goed in de gaten wanneer de schoolvakanties precies zijn en probeer deze te ontlopen als je naar Safaripark Beekse Bergen wil gaan.

Het weer & het Safaripark

Ook het weer speelt een belangrijke rol in de drukte. Met mooi weer is het verreweg het drukst in dit park. Wanneer je de drukte wil ontlopen, kun je daarom beter kiezen voor een donkere of koudere dag. Dan is het in het park niet alleen een stuk minder druk, maar je hebt ook nog eens veel meer kans om de dieren goed te kunnen zien.

Houd daarnaast rekening met de volgende tips: Ga eens in de winter naar het park. Het is dan een stuk minder druk en er wordt van alles georganiseerd. Ontwijk altijd vakanties en feestdagen, dat is voor veel mensen het ideale moment om het park te bezoeken, waardoor er topdrukte verwacht kan worden. Houd evenementen in de gaten, dan is het namelijk extra druk in Safaripark Beekse Bergen.

Meer artikelen:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties