Safaripark Beekse Bergen korting


Een dierenpark vol afwisseling; dat is Safaripark Beekse Bergen. Al wandelend, varend of rijdend ontdek je leeuwen, apen, zebra’s en tijgers. Een dagje uit om niet snel te vergeten. Helaas is de toegangsprijs niet mis. Probeer daarom op de een of andere manier een leuke korting te scoren. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Waar zijn kortingen te vinden voor Beekse Bergen?

  • Aanbiedingen van het park zelf

Voordat je naar het Safaripark vertrekt om daar tickets bij de kassa te kopen, kun je beter eerst even op de website kijken. Beekse Bergen biedt zelf ook regelmatig kortingen aan. Kinderen tot 3 jaar mogen altijd gratis het dierenpark binnen. Wil je het bezoek aan het park combineren met een overnachting, kies dan bijvoorbeeld voor een arrangement.

  • Korting via de ANWB

Voor een korting van 25% bestel je de tickets voor Safaripark Beekse Bergen op de website van de ANWB. Leden van deze organisatie krijgen automatisch deze korting. Je hoeft hiervoor verder niets te doen. Deze tickets met korting kun je niet in de winkels van de ANWB kopen, alleen via de website.

  • Tickets via online veilingen

De hoofdprijs betalen voor een dagje dierenpark is bijna nooit nodig. Lukt het niet om met een actie mee te doen, waag dan een gokje op een veilingsite. Je hebt altijd kans dat je de tickets voor een scherpe prijs binnenhaalt. Bied aan het begin of juist aan het einde van de dag, dan doen er de minste mensen mee en is de kans het grootst dat je voor een laag bedrag de toegangskaartjes wint.

  • Doe mee aan een actie

Meestal is er wel ergens een actie waaraan je mee kunt doen. De kortingen variëren van een paar euro tot gratis parkeren of zelfs 50% van de normale toegangsprijs. Bij acties kun je denken aan supermarkten waar je zegels spaart of verschillende sites op internet waarbij je voor een bepaalde korting kunt kiezen.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *