Safaripark Beekse Bergen overnachten


Safaripark Beekse Bergen is, zoals de naam al doet vermoeden, het safaripark van Nederland. Uniek aan het park is namelijk dat je met jouw eigen auto op safari kan. Beschik je nou niet over een eigen auto, dan stap je gemakkelijk in de safaribus. Ook op deze manier kom je dichter bij de dieren dan in welk park dan ook. Naast de auto en de bus kan je ook kiezen voor een safari in een boot. Heb je het nou nog niet gezien? Ga dan ook nog te voet op pad. Tijdens de verschillende safari’s ontdek je elke keer weer wat nieuws over alle verschillende dieren die in het park te vinden zijn.

Overnachten bij Safaripark Beekse Bergen

Na een dag ontdekkingsreizen is het ook heel leuk om bij het park te overnachten. Natuurlijk is het fijn dat je niet helemaal naar huis hoeft te rijden, maar je kan de volgende dag ook weer terug het park in. Genoeg te ontdekken namelijk! Hieronder bespreken wij de opties wat betreft het overnachten in Safaripark Beekse Bergen:

  • In het Safari Resort slaap je letterlijk tussen de dieren. In het resort staan veel verschillende soorten accommodaties. Zo is er altijd wel iets wat past bij jouw wensen en gezelschap.
  • Het vakantiepark van Beekse Bergen ligt niet direct in het park, maar is zeker niet minder mooi. Ook hier kan je uit verschillende accommodaties kiezen. Van klein tot groot, maar ook van luxe tot echt kampeergevoel.
  • Ga je nou het liefst op pad met jouw eigen caravan of tent? Dan is er ook de mogelijkheid om zelf te kamperen op de camping bij het park. Er zijn zelfs luxe kampeerplekken waarbij je gebruik kan maken van een tv-aansluiting.

Maak jouw bezoek nu dus nog spannender door te blijven slapen vlakbij de dieren. Leuk voor alle leeftijden!


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *