Safaripark Beekse Bergen

Vrijwel iedereen droomt van een safari over de Afrikaanse savanne waarbij je de meest bijzondere dieren kunt ontmoeten. Gelukkig kun je ook heel eenvoudig op safari in eigen land! Safaripark Beekse Bergen biedt je namelijk kans om al deze bijzondere dieren te zien en dat gewoon in Hilvarenbeek dat in Noord-Brabant ligt! Er leven hier meer dan 150 verschillende diersoorten en het is dan ook logisch dat er iedere dag weer honderden mensen op dit bijzondere dierenpark af komen!

Bepaal zelf je dag in Safaripark Beekse Bergen!

Safaripark Beekse Bergen
(Bron: https://www.beeksebergen.nl/op-safari)

Bij Beekse Bergen kom je in aanraking met de wondere wereld van de natuur. En het fijne is dat je helemaal zelf bepaalt op welke manier je dat doet. Er zijn verschillende routes en safari’s mogelijk in dit grote park die langs diverse soorten dieren leiden. Overigens hoef je niet voor slechts één enkele route te kiezen.

Wanneer je en dagpas koopt, heb je de hele dag lang toegang tot alle safari’s die in het park te vinden zijn. Als je echt alle mogelijke dingen in het park wil zien, werk je dus gewoon al deze safari’s af in de volgorde die je zelf bepaalt!

Praktisch informatie:

Safaripark Beekse Bergen behoort tot de meest populaire en grootste dierenparken van Nederland. Wanneer je hier naar toe wilt gaan, is het echter wel belangrijk om ervoor te zorgen dat je vooraf goed op de hoogte bent van praktische informatie zoals openingstijden en wat je voor een ticket betaalt. Daarom hebben we de belangrijkste praktische informatie voor je verzameld:

  • Het park is het hele jaar geopend, waarbij de openingstijden verschillen. Meestal is Beekse Bergen echter van 10.00 uur tot en met 17.00 uur geopend.
  • Je kunt kiezen voor een wandelsafari, autosafari, bootsafari of een bus safari. Je kunt er natuurlijk ook meerdere of zelfs allemaal kiezen.
  • Kinderen tot en met drie jaar mogen het park gratis in. Tussen de drie en de negen jaar betaal je €22,50 voor een dagkaart en vanaf tien jaar kost een dagkaart €25, tenzij je deze online betaalt. In dat geval betaal je namelijk €2,50 minder.

Meer over het Safaripark:

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties