27 januari 2020

SEA LIFE Scheveningen drukte

Waterwerelden komen tot leven in SEA LIFE Schevening

Waar kan je nou beter op ontdekkingsreis naar onderwaterwerelden dan dicht bij de zee. Schevening leent zich dan ook uitstekend als locatie voor een gigantisch aquarium. Bij SEA LIFE zie je ontzettend veel verschillende vissen en andere waterdieren. Het aquarium is opgedeeld in vier verschillende ruimtes:

– het Noordzee aquarium
– De voelpoel
– Een onderwatertunnel
– Het Amazonia
– De Otters

Zoals al wel een beetje te merken is aan de namen, vind je in de verschillende ruimtes verschillende waterdieren en vooral heel erg veel vissen.

Natuurbehoud

SEA LIFE Scheveningen zet zich niet alleen in voor het informeren van de bezoekers van het aquarium, ze redden, kweken en beschermen ook het leven onder water. Jaarlijks organiseren ze namelijk een strandschoonmaak en zijn ze druk met de organisatie van een wereldwijde vismigratiedag. Tijdens deze dag wordt er aandacht besteed aan de obstakels voor vissen tijdens de jaarlijkse vismigratie.

Drukte in SEA LIFE Scheveningen

Bij een bezoek aan SEA LIFE is het handig om rekening te houden met drukte. Het is namelijk niet heel fijn om lang te wachten voor de aquariums om de vissen te bewonderen. Omdat veel kinderen het aquarium bezoeken zal het in de schoolvakanties stukken drukker zijn dan tijdens ‘normale’ schoolweken. Het hoogtepunt qua drukte ligt dan tussen 12:00 en 15:00 uur. Het is dus absoluut een tip om (mocht je dan toch in de vakanties willen gaan) buiten deze tijden het aquarium te bezoeken. Ditzelfde geldt ook voor bezoek in de weekenden.

Mensen die gebruik maken van een rolstoel wordt nadrukkelijk aangeraden om het aquarium buiten deze piektijden te bezoeken. Handig is wel, dat het kaartje de hele dag geldig blijft. Is het heel druk? Probeer dan een paar uur later nog eens terug te komen. Misschien is het dan al een stuk rustiger en kan je alles beter bekijken.

Spread the love

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pretparken.nl

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Share the joy

Leuke attracties

Alle attracties

Laatste reacties