wo. nov 13th, 2019

SEA LIFE Scheveningen korting

De onderwaterwereld verrast altijd weer. Prachtig gekleurde vissen, hoe bestaat het! Meestal ben je in een paar uur wel door Sea Life heengelopen, daarom is het handig om het bezoek te combineren met een ander uitje. Vaak levert het ook korting op als je het bijvoorbeeld combineert met Madurodam. Het is natuurlijk ook altijd heerlijk om voor of na het bezoek aan Sea Life een poosje langs het strand te wandelen. Hoe kom je aan korting op je tickets?

SEA LIFE Scheveningen kortingen.

Veiling

Meedoen aan een veiling is een leuke en handige manier om met korting kaartjes voor Sea Life in Scheveningen te bemachtigen. De hoogste bieder wint. Maar op een gegeven moment is de tijd van de veiling afgelopen. Ben jij dan de hoogste bieder, dan zijn de kaartjes voor jou. Bedenk van te voren hoeveel je maximaal wilt uitgeven voor de kaartjes. Gaan andere mensen boven dit bedrag uit, wacht dan op een volgende veiling. Vroeg in de morgen of laat in de avond heb je de meeste kans om voor een wat lager bedrag de veiling te winnen.

Dagtickets

Op de website dagtickets koop je met een leuke korting kaartjes voor Sea Life in Scheveningen. Lees altijd even goed de voorwaarden.

Koop tickets via de ANWB

Door de tickets voor Sea Life te bestellen op de website van de ANWB bespaar je al snel een heel aantal euro’s. Deze korting geldt uiteraard voor leden van deze organisatie en je kunt de tickets alleen online bestellen.

Combineren met openbaar vervoer

Ga je met het openbaar vervoer naar Sea Life in Scheveningen? Kijk dan even of je kunt profiteren van een combinatiekorting. Betalen voor de trein of de bus moet je toch. Soms is het mogelijk om dan de toegangskaartjes voor Sea Life met korting erbij te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *