SEA LIFE Scheveningen tickets

Tickets voor een gezellig dagje SEA LIFE Scheveningen bestel je snel en eenvoudig via de officiële website van dit bijzondere aquarium. Doen, want het scheelt je zowel tijd als geld. Online liggen de tarieven namelijk lager en met je kaartje al op zak omzeil je de rij voor de kassa. Printen mag, maar hoeft niet, want je kunt de barcode van het e-ticket ook vanaf je mobiele telefoon laten scannen bij de ingang van SEA LIFE Scheveningen.

Tarieven van de tickets voor SEA LIFE Scheveningen

Een online besteld ticket geeft je eenmalig toegang tot het aquarium op een dag naar keuze. SEA LIFE werkt met verschillende tarieven voor kinderen en volwassen. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis mee naar binnen. Daarnaast zijn er speciale tickets voor vroege vogels en voor een bezoek na 17:00 uur. Iedereen die vroeg (tussen 10:00 uur en 11:00 uur) of juist laat (na 17:00 uur) naar SEA LIFE komt krijgt korting en betaalt het kindertarief.

Entree volwassenen (12+): €14,75
Entree kinderen 3 t/m 11 jaar: €10,75
Vroege vogel aanbieding: €10,75
Toegang na 17:00 uur: €10,75

Je kunt je dagkaart natuurlijk ook gewoon aan de kassa kopen, maar daar betaal je €2,- per ticket meer.

Groepstarief
Gezellig met de hele familie, het werk of een vriendenclub naar SEA LIFE Scheveningen? Koop dan voordelig online je groepstickets. Zo krijg je toegang voor slechts €11,- per persoon in plaats van de €16,75 die je aan de kassa betaalt. Het groepstarief is geldig voor groepen vanaf 10 personen.

Combiticket
Wil je jouw dagje uit compleet maken met een bezoek aan een tweede attractie? Misschien is het combiticket dan iets voor jou. Hiermee krijg je op één dag toegang tot zowel SEA LIFE Scheveningen als Madurodam in het nabijgelegen Den Haag. Plezier gegarandeerd! Het combiticket is voor €22,50 per persoon te bestellen via de website. Op het park betaal je €31,50.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *