27 januari 2020

Speelland Beekse Bergen

De meeste mensen bezoeken Beekse Bergen voor een onvergetelijke safari in eigen land, maar wist je dat je er ook urenlang kunt spelen? Daarvoor moet je in Speelland zijn, waar je eindeloos veel attracties vindt voor kinderen van diverse leeftijden tot 12 jaar. Ga het avontuur aan op avontureneiland, leef je uit op de trampolines, zorg ervoor dat je de snelste bent in de kidskarts of speel een potje minigolf met de hele familie. Je bent zo een dag zoet in Speelland, maar kunt je bezoek ook combineren met het safaripark.

In Speelland Beekse Bergen vind je een groot meer met zandstrand, waar goed gespeeld kan worden en waar papa en mama heerlijk tot rust kunnen komen. Veel attracties bevinden zich in, op of bij het water, zoals de waterglijbaan, splash, AquaShuttle en botsboten. Waterpret gegarandeerd dus! Je begrijpt dat deze attracties niet het hele jaar door voor plezier zorgen. Bij regen of kou blijft het Speelland dan ook dicht, want er zijn te weinig overdekte attracties om onder deze omstandigheden een leuke dag te beleven. Houd de website van Beekse Bergen goed in de gaten voor de openingstijden.

’s Zomers is het volop genieten in Speelland. Een dagje Speelland is absoluut een aanrader voor iedereen die blijft overnachten bij Beekse Bergen, want aan het zandstrand kom je direct in vakantiesferen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een dagbezoek. Hiervoor kun je online tickets bestellen voor slechts €8,50 per stuk. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen. Je kunt ook voor een voordelig combiticket gaan waarmee je op één dag toegang krijgt tot zowel Speelland als het safaripark. Deze kosten online €26,50. Dat wordt een lange, maar onvergetelijke dag. Bekijk van te voren op de website van Beekse Bergen alvast de plattegrond, zodat je goed voorbereid op pad gaat en alles uit je dag kunt halen.

Spread the love

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pretparken.nl

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Share the joy

Leuke attracties

Alle attracties

Laatste reacties