wo. nov 13th, 2019

Sprookjeswonderland openingstijden

Op zoek naar een bestemming voor een leuk dagje uit met de kinderen? Sprookjeswonderland is dan absoluut een goede optie. Kinderen beleven hier gegarandeerd een fantastische dag met alles erop en eraan. Tal van attracties en natuurlijk is er ook volop entertainment. Wanneer je van plan bent om hier binnenkort eens een keer heen te gaan, is het natuurlijk wel belangrijk om vooraf wat belangrijke praktische informatie op te zoeken. Wat weet je bijvoorbeeld over de Sprookjeswonderland openingstijden? We vertellen je er alles over.

Wanneer is Sprookjeswonderland open?

Sommige parken zijn het hele jaar door geopend. Dat is echter bij lang niet alle attractie parken het geval. Ook Sprookjeswonderland is niet het hele jaar door geopend. Dit park in Enkhuizen gaat namelijk in oktober dicht en blijft dan ook gesloten tot maart. De enige uitzondering die daarvoor gemaakt wordt is de kerstvakantie. Dan opent Sprookjeswonderland twee weken lang haar deuren en wordt het park omgetoverd tot een bijzonder winterlandschap. Het park is in de kerstvakantie geopend van 11:00 uur tot en met 18:30 uur. De feestdagen zijn daarop een uitzondering. Dan zijn er aangepaste openingstijden. Wanneer je dus tijdens kerst of een andere feestdag naar het park wil, is het aan te raden vooraf even op de website te kijken.

Wat zijn de exacte openingstijden van Sprookjeswonderland?

Wanneer je dit park wil bezoeken, zal je dus tussen maart en oktober een dagje moeten plannen. Ook bij slecht weer is het park overigens gewoon geopend. Meer dan genoeg attracties en voorstellingen zijn namelijk overdekt waardoor je geen last hebt van het weer. Houd er daarnaast rekening mee dat vrijwel alle attracties een kwartier voor sluitingstijd dicht gaan. De exacte openingstijden van het park zijn in die periode als volgt:
Van maandag tot en met vrijdag: 10.00 uur – 17.00 uur
Weekeinden en vakanties: 10.00 uur – 18.00 uur
Zomermaanden: 10.00 uur – 18.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *