Taman Indonesia prijzen


Tickets voor een dagje Taman Indonesia zijn enkel te koop aan de kassa bij het park. Je kunt je natuurlijk wel alvast online inlezen over de entreeprijzen, seizoenkaarten, openingstijden, route en meer. Zo ga je goed voorbereid op pad. Wat betaal je nou eigenlijk voor een ticket voor dit kleinschalige Indonesische dierenpark?

De prijzen van Taman Indonesia.

Kaartjes voor Taman Indonesia zijn vriendelijk geprijsd. Welk tarief je betaalt is afhankelijk van je leeftijd.

  • Kinderen t/m 1 jaar: gratis
  • Kinderen 2 t/m 12 jaar: €5,-
  • Volwassenen (12+): €8,50

Groepen vanaf 15 personen krijgen 10% korting op hun kaartje en groepen vanaf 20 personen zelfs 20%. Je moet wel vooraf even reserveren om gebruik te kunnen maken van het groepstarief.

Seizoenkaart
Je hebt ook de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen. Hiermee kun je Taman Indonesia het hele seizoen lang onbeperkt bezoeken.

  • Seizoenkaart volwassenen: €25,-
  • Seizoenkaart kinderen: €17,50
  • Gezinsabonnement: €75,-

TukTuk service
In het weekend kan Taman Indonesia niet met het openbaar vervoer worden bereikt, omdat de belbus dan niet rijdt. Als alternatief is er de TukTuk service in het leven geroepen: een pendeldienst tussen station Steenwijk en Taman Indonesia. Tijdens het ritje naar het park in dit speciale vervoersmiddel kom je direct in Indonesische sferen! Een kaartje kost €20,- voor volwassenen en €15,- voor kinderen en is inclusief entree.

Arrangementen
Voor groepen zijn er diverse arrangementen te boeken bij Taman Indonesia, waarmee je dagje uit nog leuker en completer wordt. Wie een feestje, familiedag of bedrijfsuitje in het park wil organiseren, kan contact opnemen voor de mogelijkheden. Een van de opties is een lekker lunch- of dinerarrangement. Je boekt al een basis arrangement inclusief entree, een hapje en een drankje voor €14,50 per persoon. Uitgebreide diners behoren ook tot de mogelijkheden. Taman Indonesia heeft ook diverse kinderfeestjes samengesteld, die tussen de €6,50 en €12,50 per kind kosten. Voor schoolklassen is er daarnaast vanaf €4,- per kind een schoolexcursie te boeken inclusief speurtocht.

Bekijk de actuele prijzen op de website van Taman Indonesia.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *